- 13,646
- 7,332
- 113
Tamam dost söyleriz bu kupon gelirse bir seyler atesler o kadar cimdi degildir @makina123 dostumuzDost konuya gir miyop mu gozlerin
Tamam dost söyleriz bu kupon gelirse bir seyler atesler o kadar cimdi degildir @makina123 dostumuzDost konuya gir miyop mu gozlerin
dostum sen saka mısın bu 1. İkincisi ben neden fake etkinlik yapayim zaten benim konumu begenen sayısı 6 7 kisi size kendimi mi begendireyim isimde gucumde insanım. Üçüncüsüne gelirsek gelirse çekiliş konusu açsaydım ve sonuc belli olmasaydı haklı olurdun kesinlikle fakat herhangi bir iddia yok ortada yani ben sana da verebilirim keyfimin kahyası baskasına vermek ister istersem de 10 gün sonra eklemesini sağlarım bunun hakkında bir kesinlik söz konusu değil . Yaptığın şey ayıp bir şey forumdaki çoğu kiside biliyordur 50 100 cok kisiye harclık atiyorum her gün kupon parası sigara parası maksat herkes kazansın isterim kimsenin kaybetmesini istemem beni tanıyan bilir bunu . Bir daha tanımadıgın kisilere karşı önyargılı olmazsan sevinirimSeni fake etkinlik yapmaktan şikayet ettim bilgin olsun
Harçlık atiyon vay bedostum sen saka mısın bu 1. İkincisi ben neden fake etkinlik yapayim zaten benim konumu begenen sayısı 6 7 kisi size kendimi mi begendireyim isimde gucumde insanım. Üçüncüsüne gelirsek gelirse çekiliş konusu açsaydım ve sonuc belli olmasaydı haklı olurdun kesinlikle fakat herhangi bir iddia yok ortada yani ben sana da verebilirim keyfimin kahyası baskasına vermek ister istersem de 10 gün sonra eklemesini sağlarım bunun hakkında bir kesinlik söz konusu değil . Yaptığın şey ayıp bir şey forumdaki çoğu kiside biliyordur 50 100 cok kisiye harclık atiyorum her gün kupon parası sigara parası maksat herkes kazansın isterim kimsenin kaybetmesini istemem beni tanıyan bilir bunu . Bir daha tanımadıgın kisilere karşı önyargılı olmazsan sevinirim
Kes kg geldi puntonun golune geldik ps yi birak onu getirtdostum sen saka mısın bu 1. İkincisi ben neden fake etkinlik yapayim zaten benim konumu begenen sayısı 6 7 kisi size kendimi mi begendireyim isimde gucumde insanım. Üçüncüsüne gelirsek gelirse çekiliş konusu açsaydım ve sonuc belli olmasaydı haklı olurdun kesinlikle fakat herhangi bir iddia yok ortada yani ben sana da verebilirim keyfimin kahyası baskasına vermek ister istersem de 10 gün sonra eklemesini sağlarım bunun hakkında bir kesinlik söz konusu değil . Yaptığın şey ayıp bir şey forumdaki çoğu kiside biliyordur 50 100 cok kisiye harclık atiyorum her gün kupon parası sigara parası maksat herkes kazansın isterim kimsenin kaybetmesini istemem beni tanıyan bilir bunu . Bir daha tanımadıgın kisilere karşı önyargılı olmazsan sevinirim
bunun geleceği yok son dk baskı arttı da bisey cıkmaz gibime geliyor böyle bitecekKes kg geldi puntonun golune geldik ps yi birak onu getirt
Begenmedigin boca 20 sut cekti ilk yari berabere bitmesine sukret+2 verdi uzatma vay essoluessekler vay
20 sut cekse nolur amk beceri yoksunu herifler penaltıyı atamıyor daha bi 50 sut daha ceksin gol atamazlarBegenmedigin boca 20 sut cekti ilk yari berabere bitmesine sukret
Hadi g.o20 sut cekse nolur amk beceri yoksunu herifler penaltıyı atamıyor daha bi 50 sut daha ceksin gol atamazlar
Geçmiş olsun reis@Daimon kitle reis kayıp