- 22,265
- 28,574
- 113
Bol şanslarSamsun'dan patladık takipleyenler bilir Trabzon'a kaldık yine tek gol bekliyoruz bu kez inanıyorum patlamayacağız gelirse şu roll döneriz dağıtım yaparızEkli dosyayı görüntüle 463831
Bol bol şanslarSamsun'dan patladık takipleyenler bilir Trabzon'a kaldık yine tek gol bekliyoruz bu kez inanıyorum patlamayacağız gelirse şu roll döneriz dağıtım yaparızEkli dosyayı görüntüle 463831
ben yattı sandım total de oynamışsınSamsun'dan patladık takipleyenler bilir Trabzon'a kaldık yine tek gol bekliyoruz bu kez inanıyorum patlamayacağız gelirse şu roll döneriz dağıtım yaparızEkli dosyayı görüntüle 463831
Bol şanslar dostumSamsun'dan patladık takipleyenler bilir Trabzon'a kaldık yine tek gol bekliyoruz bu kez inanıyorum patlamayacağız gelirse şu roll döneriz dağıtım yaparızEkli dosyayı görüntüle 463831
Bol şanslarSamsun'dan patladık takipleyenler bilir Trabzon'a kaldık yine tek gol bekliyoruz bu kez inanıyorum patlamayacağız gelirse şu roll döneriz dağıtım yaparızEkli dosyayı görüntüle 463831
Rize attısabırla bekleyeceğiz dost
daha zaman var dostRize attı![]()