- 22,181
- 28,443
- 113
Bol şanssss
Bol sanslar
İptal kötü oldugol iptal ama iptallik bisey yok tam essek bu hakem yedi güzelim kuponu
41e kadar gelmezse gol bozucamİptal kötü oldu
O dakikadan sonra ne verixek ki bozuma aga41e kadar gelmezse gol bozucam
Bol şanslar 🙏
Geçmiş olsun reisburası lose @Daimon
Essekler benide yaktı varina skamburası lose @Daimon
bu sıpalar beni zamanında çok yaktı 3 sene önce 8k paramı yedi üst vermiştim ilk yarı 2 gol iptal ikinci yarı 1 penaltı kaçmıştı 2-0 bitmişti hangi takım hatırlamıyorum tam şike ligini nasılda buluyoruz hayret gol tertemiz ama iptalEssekler benide yaktı varina skam
Neyden iptal etti kibu sıpalar beni zamanında çok yaktı 3 sene önce 8k paramı yedi üst vermiştim ilk yarı 2 gol iptal ikinci yarı 1 penaltı kaçmıştı 2-0 bitmişti hangi takım hatırlamıyorum tam şike ligini nasılda buluyoruz hayret gol tertemiz ama iptal
Kornerden attı galiba neye göre iptal etti anlamadım awbu sıpalar beni zamanında çok yaktı 3 sene önce 8k paramı yedi üst vermiştim ilk yarı 2 gol iptal ikinci yarı 1 penaltı kaçmıştı 2-0 bitmişti hangi takım hatırlamıyorum tam şike ligini nasılda buluyoruz hayret gol tertemiz ama iptal
kornerden kafa geldi arka direğe doğru arka direkteki de içeri kafayı vurdu içerideki voleyle attı golü ama arka direkteki içeri kafayı vururken önündeki elemanın sırtına dayanarak zıplamış adam itiraz etmiyor var iptal ediyor görsen kafayı yersinNeyden iptal etti ki
En çok şikenin döndüğü liglermiş zaten endonezya tayland liglerikornerden kafa geldi arka direğe doğru arka direkteki de içeri kafayı vurdu içerideki voleyle attı golü ama arka direkteki içeri kafayı vururken önündeki elemanın sırtına dayanarak zıplamış adam itiraz etmiyor var iptal ediyor görsen kafayı yersin
bu sinirle gittim soçiye iy 1,5 alt bastım 10 sn sonra gol oldu ag bugün para kazanamıcaz belli olduEn çok şikenin döndüğü liglermiş zaten endonezya tayland ligleri