Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti makina123 | Tayland

Kupon Miktarı
300
Kupon Oranı
1.66

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,181
28,443
113
gol iptal ama iptallik bisey yok tam essek bu hakem yedi güzelim kuponu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,181
28,443
113
Essekler benide yaktı varina skam
bu sıpalar beni zamanında çok yaktı 3 sene önce 8k paramı yedi üst vermiştim ilk yarı 2 gol iptal ikinci yarı 1 penaltı kaçmıştı 2-0 bitmişti hangi takım hatırlamıyorum tam şike ligini nasılda buluyoruz hayret gol tertemiz ama iptal

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,252
20,385
113
bu sıpalar beni zamanında çok yaktı 3 sene önce 8k paramı yedi üst vermiştim ilk yarı 2 gol iptal ikinci yarı 1 penaltı kaçmıştı 2-0 bitmişti hangi takım hatırlamıyorum tam şike ligini nasılda buluyoruz hayret gol tertemiz ama iptal
Neyden iptal etti ki

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,872
28,554
113
Kornerden attı galiba neye göre iptal etti anlamadım aw

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,181
28,443
113
Neyden iptal etti ki
kornerden kafa geldi arka direğe doğru arka direkteki de içeri kafayı vurdu içerideki voleyle attı golü ama arka direkteki içeri kafayı vururken önündeki elemanın sırtına dayanarak zıplamış adam itiraz etmiyor var iptal ediyor görsen kafayı yersin

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,252
20,385
113
kornerden kafa geldi arka direğe doğru arka direkteki de içeri kafayı vurdu içerideki voleyle attı golü ama arka direkteki içeri kafayı vururken önündeki elemanın sırtına dayanarak zıplamış adam itiraz etmiyor var iptal ediyor görsen kafayı yersin
En çok şikenin döndüğü liglermiş zaten endonezya tayland ligleri