- 22,263
- 28,573
- 113
Denver 126,5 alt
Utah 10 fark yemez
Clippers ilk yari 3 fark atar
Gelirse 2 kisiyi görürüm bol şans kafamız dağılsın
Utah 10 fark yemez
bir daha okuyayım. kime nasıl vermişsin.Denver 126,5 alt
Utah 10 fark yemez
denver 121 sayı demez. maçın sayı yüzdesine göre değişir ama. geçmiş tabloya bakınca 121 ancak..bir daha okuyayım. kime nasıl vermişsin.
Bol şans işaretledik.Denver 126,5 alt
Utah 10 fark yemez
1 haftadır aralıksız wonladım ancak ufak miktar oynadım hep 100 200 buna attım sağlam bir şeyler. Gelmez kesin bu seferBol şans uzun bi aradan sonra kupon paylaşmışsın uğurlu gelir umarım 😀
denver 128 atamaz uzamadığı sürece. Indiana kocu acıklama yaptı atıyoruz ancak yedigimiz zamanda canımız sıkılıyor. Defans anlamında yeni motiflere geçtik diyeyüksek yüzdeyle başladılar. indiana denver
30u görmicek zaten bu gidişledenver 128 atamaz uzamadığı sürece. Indiana kocu acıklama yaptı atıyoruz ancak yedigimiz zamanda canımız sıkılıyor. Defans anlamında yeni motiflere geçtik diye
barem 119larda bakalım nolcak30u görmicek zaten bu gidişle
İndiana çok dengesiz takım. O bakımdan hiç kestiremiyorum. Bide jokic etkeni var. Dünkü embiid showundan sonra o da öyle bir performans koymaz inşbarem 119larda bakalım nolcak
8dk 12 sayı 😂denver 128 atamaz uzamadığı sürece. Indiana kocu acıklama yaptı atıyoruz ancak yedigimiz zamanda canımız sıkılıyor. Defans anlamında yeni motiflere geçtik diye