Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti makina123 | Üçlü

Kupon Miktarı
400
Kupon Oranı
4.11

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,171
28,428
113
gelirse 1 dosta ödül yine

Screenshot_2024-02-08-01-08-52-365_com.android.chrome-edit.jpg

Kupon miktarı 400₺
Kupon oranı 4.11
Kupon kazancı 1644₺

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Birdahakinde bendeydi sıra öyle demiştin aga sıra baya atladı galiba
Bol şanslar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,171
28,428
113
Birdahakinde bendeydi sıra öyle demiştin aga sıra baya atladı galiba
Bol şanslar
ikidir aynı konuyu açıyorsun ödül yok sana ağa cekilis yok bir sey yok kuponum kazanırsa gönlümden geçene veririm neyi uzatıyorsun alt tarafı 100 lira için 50 konuya aynısını yazıyorsun

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
ikidir aynı konuyu açıyorsun ödül yok sana ağa cekilis yok bir sey yok kuponum kazanırsa gönlümden geçene veririm neyi uzatıyorsun alt tarafı 100 lira için 50 konuya aynısını yazıyorsun
Ben 100 tl falan istemedim ki senden ki sana dm de atmadım, tutamayacağın sözler verme dostum :)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Ben tutamayacağım sözler vermediğim için sözlerimi tuttuğum için herkes benimle konuşur konuma gelir yanımda olur

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Ama sen böyle sözünü tutmamazlık yaparsan 1 aya kaybolursun benden demesi iyi şanslar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,171
28,428
113
Ben 100 tl falan istemedim ki senden ki sana dm de atmadım, tutamayacağın sözler verme dostum :)
birader neyi tutamıycam adamın asabını bozma kuponum tuttugunda kaç kisiye odul gönderdim ama sen haketmiyorsun dünde bir konuya yazdın konumdan çık muhattap olmam ayrıca kolay da kaybolmam merak etme ama sen bu gidisle cok yasamazsın hayırlı kazanclar iyi forumlar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
birader neyi tutamıycam adamın asabını bozma kuponum tuttugunda kaç kisiye odul gönderdim ama sen haketmiyorsun dünde bir konuya yazdın konumdan çık muhattap olmam ayrıca kolay da kaybolmam merak etme ama sen bu gidisle cok yasamazsın hayırlı kazanclar iyi forumlar
Ben yaşarım çok sen emin ol, ama bundan sonra bakalım konunu takip edecek adam bulabilecek misin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Beyler bu konuya gelip mesajımı okuyan benimle takılan kim varsa bu adamın konusunu takip etmesin verdiği sözleri tutamıyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,171
28,428
113
Yok ya parasında değilim ki aga ben yalancılığı sevmiyorum neyse uzatmaya gerek yok
yahu 1 kere ödül göndericem sana diyip göndermediğim birini göster hesabı falan kapatıp gideceğim beni tanımıyorsun tanımadıgın kisileri yalancılıkla suçluyorsun dilediğim kisiye kuponum kazanırsa ödülünü atarım menfaat amaclı kupon takip ediyorsan konuma gelme bir daha

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,171
28,428
113
Beyler bu konuya gelip mesajımı okuyan benimle takılan kim varsa bu adamın konusunu takip etmesin verdiği sözleri tutamıyor
yaw kaybol birader @Daimon bu ağzını yüzünü sallıyor 100 liralık ödül için boş boş zamanımı alıyor hoş değil alır mısın konumdan arkadaşı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
yahu 1 kere ödül göndericem sana diyip göndermediğim birini göster hesabı falan kapatıp gideceğim beni tanımıyorsun tanımadıgın kisileri yalancılıkla suçluyorsun dilediğim kisiye kuponum kazanırsa ödülünü atarım menfaat amaclı kupon takip ediyorsan konuma gelme bir daha
Bak agacım canım ciğerim beni bilen bilir forumda tanımayan yoktur söz veriyorsan sözünü tutacaksın nokta. Osunu busunu ben bilmem forumda işler böyle yürür takip eden adamı sktr edip kafana göre işllem yaparsan görmezden gelirsen bu tepkiyi hakediyorsun. Kendine iyi bak bao

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,171
28,428
113
Ben yaşarım çok sen emin ol, ama bundan sonra bakalım konunu takip edecek adam bulabilecek misin
takip etse ne yazar ben kuponumu paylaşır geçerim 3 kisi etse ne olur 5 kisi etse parasını ben alıyorum takip edene gönlümden koparsa ödül gönderirim cekilis yapmıyorum kuponumu paylaşıyorum unutma

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,144
2,062
113
@makina123 bosver kavgaya gerek yok dost

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
yaw kaybol birader @Daimon bu ağzını yüzünü sallıyor 100 liralık ödül için boş boş zamanımı alıyor hoş değil alır mısın konumdan arkadaşı
100 lirasına ihtiyacımız yok kimsenin, bundan sonra forumda bağlantın kalmadı dostum senin konun gelen birileri olmayacak

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
takip etse ne yazar ben kuponumu paylaşır geçerim 3 kisi etse ne olur 5 kisi etse parasını ben alıyorum takip edene gönlümden koparsa ödül gönderirim cekilis yapmıyorum kuponumu paylaşıyorum unutma
Tamam dostum iyi forumlar