- 7,428
- 4,392
- 113
3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Geçmiş olsun3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
geçmiş olsun ne demişler mala geleceğine cana gelsin3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Ankarada ki haber mi dost haberlerde canlı yayın vardı geçmiş olsun3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Geçmiş olsun kral3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Konum neresi ?3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Geçmiş olsun3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Ne yalanı kardeşim ben bitmisimAğa işin gücün yalan dolan boş konu
Geçmiş olsun bro3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Sözleşmeyi at buraya bakalımSözleşmeye baktm sigorta falan yazmıyo napacam ben
Bu sözleşme 2/202.6. tarihinde hazırlanmış olup taraflarca kontrol edilmiş eşya listesi yokarida belirtilen adrese aylık bin her ay peşin ödeme kaydıyla depolama hizmeti venisonidirSözleşmeyi at buraya bakalım
Geçmiş olsun.3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum