- 7,424
- 4,392
- 113
Attım sözlesme kağıdını admin silmisSözleşmeyi at buraya bakalım
Attım sözlesme kağıdını admin silmisSözleşmeyi at buraya bakalım
Baba benim esylarim kül olmuş mafoldumİnsanlarda nası bi izlenim bırakmışsan öyle hatırlanırsın. Geçmiş olsun demek isterdim ama sen kafadan kırık bi kardeşimizsin ilgi çekmek için değişik değişik konular açıyorsun kimsenin inanası gelmiyo
birazdan baska konu acarİnsanlarda nası bi izlenim bırakmışsan öyle hatırlanırsın. Geçmiş olsun demek isterdim ama sen kafadan kırık bi kardeşimizsin ilgi çekmek için değişik değişik konular açıyorsun kimsenin inanası gelmiyo
Ama sözleşmede yazmıyor dost baktm nasıl olacak adamda acmiyo arıyorumGeçmiş olsun yangından depo sorumlu mahkeme falan ugrasırsınız ama esyalarınızın bedelini alırsınız
Aga eşyası yanan adam gelipte burda konu açmazBaba benim esylarim kül olmuş mafoldum
Napiyim gardaş başka bende haberlerde gördüm kül olmuş aradım firmayı acmiyolar bildiğin kül olmuş bittim benAga eşyası yanan adam gelipte burda konu açmaz
zor iş uğraş dur seneler sürüyor mahkemelerGeçmiş olsun yangından depo sorumlu mahkeme falan ugrasırsınız ama esyalarınızın bedelini alırsınız
Bu bolder hasmın mı gülüyor hala 🤣 @bolderNapiyim gardaş başka bende haberlerde gördüm kül olmuş aradım firmayı acmiyolar bildiğin kül olmuş bittim ben
Onun vicdanini sikiyim reis az vicdan olsa geçmiş olsun derBu bolder hasmın mı gülüyor hala 🤣 @bolder
Ne yaptın dostumElim ayağım titriyo ilaç aldım uyuyacam
Oyle seymi olur oraya kiralik veriyorsun sorumlusu ora artik.3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum