- 7,425
- 4,392
- 113
Konustum firmayla eşyalarınıza değer biçilip onların sigortası oduycekmis onlarda bana dost şükürNe yaptın dostum
Konustum firmayla eşyalarınıza değer biçilip onların sigortası oduycekmis onlarda bana dost şükürNe yaptın dostum
Konustum dost çözüldü sOyle seymi olur oraya kiralik veriyorsun sorumlusu ora artik.
banane3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Olması gereken bu zaten boşuna panik yaptın eşyalarına sıfır deger biçilir daha iyiKonustum firmayla eşyalarınıza değer biçilip onların sigortası oduycekmis onlarda bana dost şükür
Ne bileyim dost sözleşme de sigortayla ilgili bişey yazmayınca panik olmuştum şükürler olsunOlması gereken bu zaten boşuna panik yaptın eşyalarına sıfır deger biçilir daha iyi
Neyse gecmis olsun dostKonustum dost çözüldü s
Eywllah dost sağolasınNeyse gecmis olsun dost
Gecmiş olsun eşyaları satmasınlar yangın bahanesiyleee3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Ev sahibiyle anlaşamamistim dost bide maddi olarak skndaym geçici çözüm bunu bulmuştumİnsan eşyasını niye 3 ay depo kiralayip depoda tutar amaç ne ki burda bu babamı sacmabgeliyor ben niye eşyalarımı depo kiralayip depoya verip orda tutayim
Aylık ne kadar istiyolardiEv sahibiyle anlaşamamistim dost bide maddi olarak skndaym geçici çözüm bunu bulmuştum
Sağolasın dost öğrendim dost sadece ben değil birsuru insanın eşyası var önce değer bicecek sigorta şirketi ardindan oduyceklermisGecmiş olsun eşyaları satmasınlar yangın bahanesiyleee
Ben 5 senedir oturuyodum dost 8 bindi kiram 5 ayda 25 bin yaptı bende kabul etmedim skntlar oldu en sonunda nalet olsun dedim cktmAylık ne kadar istiyolardi
8 bin kiramı kaldı bu dewirdeBen 5 senedir oturuyodum dost 8 bindi kiram 5 ayda 25 bin yaptı bende kabul etmedim skntlar oldu en sonunda nalet olsun dedim cktm
Depoyu sordumBen 5 senedir oturuyodum dost 8 bindi kiram 5 ayda 25 bin yaptı bende kabul etmedim skntlar oldu en sonunda nalet olsun dedim cktm
Depo 4 bin TL dost aylık kurumsalDepoyu sordum