- 7,428
- 4,392
- 113
Sağolasın dost tüm ev esyam dost vardıGeçmiş olsun dostum. Ne malı vardı depoda
Sağolasın dost tüm ev esyam dost vardıGeçmiş olsun dostum. Ne malı vardı depoda
Ev eşyası depoda ne işi var evde olması gerekmezmi dostSağolasın dost tüm ev esyam dost vardı
evin yanmış gelmişsin konu açıyorsun benim aklıma bırak konu açmayı kendimi görecek halim kalmaz birde dalga geçince kızıyorsun kendini komik duruma düşürüyorsun dostumAttım sözlesme kağıdını admin silmis
Bunun mizahi olurmu biraderBenim bildigim clovers eşyaları satıp evdekilere yangın çıktı demiştir kendide inanıp konu açmış sonra
Dost bende iyi değilim zaten ilaç içiyorum sürekli heleki dün üzüntüden mafoldum ama sigorta varmış tek benim esyam yanmadiki dost komple depo yanmış orda kaç tane askerin polisin tahincilerin eşyası var bende haberlerde görmüştüm dünevin yanmış gelmişsin konu açıyorsun benim aklıma bırak konu açmayı kendimi görecek halim kalmaz birde dalga geçince kızıyorsun kendini komik duruma düşürüyorsun dostum
Mizah yapmıyorum cloversi az cok bilen bilir bu hikayeleriBunun mizahi olurmu birader
Ev sahibiyle anlaşamamistim dost çok usulsüz zam yaptıEv eşyası depoda ne işi var evde olması gerekmezmi dost
Kardeşim ne eşya satması dün kiralama sözleşmeme kadar attım buraya admin silmiş benim eşyalarımı verdiğim şirketin 3 tane deposu varmış zaten sincandaki depo yanmisMizah yapmıyorum cloversi az cok bilen bilir bu hikayeleri
Geçmiş olsun kardeşim3 ay önce eşyalarımızı kiralık depoya vermistik depoda yangin çıkmış gitti esyalarimiz sigorta falanda yokmuş mafoldum
Sağolasın dostGeçmiş olsun kardeşim
Dayı bir kac ay önce de kirayı veremedim evden çıktım vs diye konu açıyodun yılbaşında bilet aldığın siteleri sayıyodun bir iki hafta önce jojoda 1k betten farm atiyodun amac ne kendine acındırmak mi burda senden binlerce kat fazla derdi olan insanlar var izlediğin her videoyu konu acip buraya atmaya ayırdığın vaktini gidip çalışmaya ayır evine barkina eşyaya sahip cik sağlık sorunum var diyosun benim evin önünde markette eleman var bi tane tekerlekli sandalyede kasiyerlik yapıyor 3 ayda bir ev tutup eşyanı depodan alamadıysan boşa yasiyosunKardeşim ne eşya satması dün kiralama sözleşmeme kadar attım buraya admin silmiş benim eşyalarımı verdiğim şirketin 3 tane deposu varmış zaten sincandaki depo yanmis
İki senedir forumdayim bende biliyorum cloversi meşgulüm ama sürekli forumdayim çoğu mevzuya ayıkim kimin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum kim yavsak kim adam iyi bilirim yinede gerçekse diye belki ihtimal dahilinde geçmiş olsun demek daha mantıklı yinede sen bilirsin oda öyle kafa dagitiyorMizah yapmıyorum cloversi az cok bilen bilir bu hikayeleri
Dost ben 1 k beti JoJo dan koddan yaptığım kazançla yapmıştım ben aylardir zaten para yatirmiyorumki çünkü param yok Hep bonustan yaptmDayı bir kac ay önce de kirayı veremedim evden çıktım vs diye konu açıyodun yılbaşında bilet aldığın siteleri sayıyodun bir iki hafta önce jojoda 1k betten farm atiyodun amac ne kendine acındırmak mi burda senden binlerce kat fazla derdi olan insanlar var izlediğin her videoyu konu acip buraya atmaya ayırdığın vaktini gidip çalışmaya ayır evine barkina eşyaya sahip cik sağlık sorunum var diyosun benim evin önünde markette eleman var bi tane tekerlekli sandalyede kasiyerlik yapıyor 3 ayda bir ev tutup eşyanı depodan alamadıysan boşa yasiyosun
Gerçek olabilir reis şu forumun en zengininin bile onlarca derdi vardırİki senedir forumdayim bende biliyorum cloversi meşgulüm ama sürekli forumdayim çoğu mevzuya ayıkim kimin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum kim yavsak kim adam iyi bilirim yinede gerçekse diye belki ihtimal dahilinde geçmiş olsun demek daha mantıklı yinede sen bilirsin oda öyle kafa dagitiyor
Para senin paran kardeşim hesabini sormuyoruz zaten demek istiyorum ki 3 aydır depoda eşyan var 50k parayi farm atmak yerine ev tutmaya ayırabilirsin gerisi gelirdi zaten sonrasındaDost ben 1 k beti JoJo dan koddan yaptığım kazançla yapmıştım ben aylardir zaten para yatirmiyorumki çünkü param yok Hep bonustan yaptm
Dost böyle bişey için yalan atmam dün haberlerde gördüm o anda elim ayağım titredi sonra aradım nakliye depo şirketini cevab vermediler aha dedim bunlar kaçtı gitti eşya paralarimida alamiycam dedim bugün aradılar sigorta varmis şirketin sadece benim değil tahincilerin herkesin eşyası vardı ama şükür eşya paramızı alacamGerçek olabilir reis şu forumun en zengininin bile onlarca derdi vardır
Dost çünkü hastayım çalışamıyorum bu yüzden yeni tutacağım evin kirasını veremem diye şimdilik böyle idare ediyorum salı günü tekrar pskiyatriden randevum var artık ilaçları değiştirirmi neyapar bilmiyorum bide engelli maaşım varPara senin paran kardeşim hesabini sormuyoruz zaten demek istiyorum ki 3 aydır depoda eşyan var 50k parayi farm atmak yerine ev tutmaya ayırabilirsin gerisi gelirdi zaten sonrasında