- 2,648
- 1,618
- 113
Beyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde
@Malatyali44 hocam size yardımcı olacaktırBeyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde
Memnuniyetle bekliyorum@Malatyali44 hocam size yardımcı olacaktır
Pütürgeli cello yu tanirmisin?Beyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde
Tanıtırsa kendini tanışırızPütürgeli cello yu tanirmisin?
Şuna bakla, pütürgeli cello yi nasıl tanımazsinTanıtırsa kendini tanışırız
Filmmiş şimdi gördüm 😅Şuna bakla, pütürgeli cello yi nasıl tanımazsin
Malatya'da Bi tane pezevenk murat var, hafif kilolu , sana ulaşır , hesabını kiralat derse bulaşma ,25li yaşlar daHahahahah yohaam o taraklarda bezimizde ihtiyacımızda yok şükür kardeş 😅
malatyada çok fazla dolandırıcı var benimde başımdan geçti bir kaç olay özellikle kızlar a dikkat etsoyup soğana çevirirler vallaEn son dolandırıldığım 10 sene önceydi tecrübeli sayılırım kolay kolay dolandırılmam 😅 bizde deriniz
Evliyim ben dostum karıyla kızla işimiz yok maksadım öyle hiç arkadaşım olmadığı için bi canlı müzik bira falan değişik ortam olsun daha 20 gün daha burdayım. Dolandırıcı muhabbetini çok duydum malatyalıların kendisi çok pislik bir yer olduğunu söylüyor ama çok şükür daha benim başıma olmaması gereken bir olay gelmedimalatyada çok fazla dolandırıcı var benimde başımdan geçti bir kaç olay özellikle kızlar a dikkat etsoyup soğana çevirirler valla
Boş boş otelde bekliyorum diyor adam, nasıl yardımcı olacağım dost. Tövbe estağfurullah.@Malatyali44 hocam size yardımcı olacaktır
Ben İstanbuldayım dost uzağım oralara şimdi. Allah yardımcın olsun ne diyeyimMemnuniyetle bekliyorum
İnternet faturası yüksek olan bi yerde mi ikamet ediyorsunuz yoksa düşük müBen İstanbuldayım dost uzağım oralara şimdi. Allah yardımcın olsun ne diyeyim
Hemşerim burası Münih'miBeyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde
Bende uzun süre oldu iş için malatyadayım sen neresindesinBeyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde
Malatyalıyim ben dostBeyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde
Benide soysunlar yamalatyada çok fazla dolandırıcı var benimde başımdan geçti bir kaç olay özellikle kızlar a dikkat etsoyup soğana çevirirler valla
Pp ile yorumun uyumu🤣🤣Boş boş otelde bekliyorum diyor adam, nasıl yardımcı olacağım dost. Tövbe estağfurullah.