Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Malatya Sohbet

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,648
1,618
113
Beyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
751
113
Beyler iş için bir süredir Malatyadayım memleketten uzaktayım. Malatyalı bir dostum varsa bana yazabilir mi iyice canım sıkıldı yapacak bir şey bulamıyorum bana rehber olsun destek olsun yeni maaş aldım boş boş oturuyorum otelde
Pütürgeli cello yu tanirmisin?

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,648
1,618
113
malatyada çok fazla dolandırıcı var benimde başımdan geçti bir kaç olay özellikle kızlar a dikkat etsoyup soğana çevirirler valla
Evliyim ben dostum karıyla kızla işimiz yok maksadım öyle hiç arkadaşım olmadığı için bi canlı müzik bira falan değişik ortam olsun daha 20 gün daha burdayım. Dolandırıcı muhabbetini çok duydum malatyalıların kendisi çok pislik bir yer olduğunu söylüyor ama çok şükür daha benim başıma olmaması gereken bir olay gelmedi

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
Hemşerim burası Münih'mi

sahinkar34

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
1
3
Bende uzun süre oldu iş için malatyadayım sen neresindesin

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,414
4,383
113
Malatyalıyim ben dost