- 22,973
- 9,073
- 113
oo hocam bol şans
oo hocam bol şans
Kosta rika ligine oynamışım hiç haberim yok.Benim senin kadar nefesim kuvvetli olmasa bile yine deneriz hocam pauah
Kupon yapmaya yapmaya oynamayı unutmuşsun pauahKosta rika ligine oynamışım hiç haberim yok.
Ne kosta rika ne Çin ne de sambacı Brezilya diye bi söylem vardı 2002 dünya kupasın da kalmış aklım. Hafızamda Kosta Rika ile ilgili başka bi bilgi yok yoksaKupon yapmaya yapmaya oynamayı unutmuşsun pauah
Dış güçlerin oyununa geldim Arif Efendinin ocağına incir ağacı diktiler.Hocam nasıl tercihler bunlar yaprak kıpırdamıyor
Kaldik nba kuponuna desene pauhaDış güçlerin oyununa geldim Arif Efendinin ocağına incir ağacı diktiler.
Biraz öyle oldu dost bahsi aldıktan sonra hiç değişmedi tabela. Abdestte kuru yer bırakmışım demek ki o yuzden kurudu maçKaldik nba kuponuna desene pauha
Sağlık olsun dost hiç değilse nba kuponu gelsinBiraz öyle oldu dost bahsi aldıktan sonra hiç değişmedi tabela. Abdestte kuru yer bırakmışım demek ki o yuzden kurudu maç
Eyvallah dostum gelmezse de canımız sagolsun. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.Sağlık olsun dost hiç değilse nba kuponu gelsin
Kimildat sende puhahaHocam nasıl tercihler bunlar yaprak kıpırdamıyor
Az ötede dilen hadi yavrum hadi abisiKimildat sende puhaha
La ben kimden dilenim şöyle sene iki kuruş kazandin gene bir yerlerin kalkmış puhahaAz ötede dilen hadi yavrum hadi abisi
Aç kaldın lan çekilişte çıkmamış ksjdjejsnssLa ben kimden dilenim şöyle sene iki kuruş kazandin gene bir yerlerin kalkmış puhaha
Sanada çıkmadı ya o bana yeter neyse sende o parayı yarın kaybedersin sende aç kalırsın dertlesiriz senle puhahahAç kaldın lan çekilişte çıkmamış ksjdjejsnss
Ben senin gibi salak mıyım varımı yoğumu kumara verip parasız kalayım zırto ejdjjejeSanada çıkmadı ya o bana yeter neyse sende o parayı yarın kaybedersin sende aç kalırsın dertlesiriz senle puhahah
Terbiyesizlesme salakBen senin gibi salak mıyım varımı yoğumu kumara verip parasız kalayım zırto ejdjjeje