- 21,824
- 17,859
- 113
Apoyu gönder sonra mac ver dostUgursuz apo terket burayi sen lanetlisin
Apoyu gönder sonra mac ver dostUgursuz apo terket burayi sen lanetlisin
Bol şanslarYuzde 50 sponsorluğumuzu karsilayan @BuildYourDreams e teşekkür ederiz.
Hoca`ya sorarmısın ayakkabı bağı büyüsü çözer miHocam oyle emretmis
Dost sen bir ara, ara vermiştin değil miHocam oyle emretmis
Nah şurdan şuraya gitmemApoyu gönder sonra mac ver dost
OlabilirYani dostumuz müntehi oldu mu hocam?
Bize ne zaman sıra gelir Arif hocam ben henüz mübtediyim herhal 😂Olabilir
Kendimizi kandirdik diyelim agacim. Foruma girmedik 3 4 ay ama oynadik ufsknufakDost sen bir ara, ara vermiştin değil mi
Suatim gibi sen de arkada devam ettin dost he 😂 sen ben Suat çok eskiden dmden birbimirize rol yapardıkKendimizi kandirdik diyelim agacim. Foruma girmedik 3 4 ay ama oynadik ufsknufak
Valla suatla hemen hemen ayni gun geldik geri. Elir grlmez dmde flortlestik hergun ask yasitoruz ama sen aktif olamiyorsun herhalde. Aktifsen grup yapaeizSuatim gibi sen de arkada devam ettin dost he 😂 sen ben Suat çok eskiden dmden birbimirize rol yapardık
PüpüpüValla suatla hemen hemen ayni gun geldik geri. Elir grlmez dmde flortlestik hergun ask yasitoruz ama sen aktif olamiyorsun herhalde. Aktifsen grup yapaeiz
Ama senin icin soyle boyle diyorlar dogru muPüpüpü
Gruba karşıyım kardeşim ben puauuauaua akfifim aslında, keyfim yokken arkadan okumayı seviyorum daha çok. Dönemsel değişiyor yani 😂Valla suatla hemen hemen ayni gun geldik geri. Elir grlmez dmde flortlestik hergun ask yasitoruz ama sen aktif olamiyorsun herhalde. Aktifsen grup yapaeiz
Valla param olunca cok mutluyum olmayinca sinirli. Ama mutsuz değiliz şükür. Yqrin bi organizasyon yapacağım o halde...Gruba karşıyım kardeşim ben puauuauaua akfifim aslında, keyfim yokken arkadan okumayı seviyorum daha çok. Dönemsel değişiyor yani 😂
Belki yarın belki yarından da yakın dost inşallahBize ne zaman sıra gelir Arif hocam ben henüz mübtediyim herhal 😂
Bol şansYuzde 50 sponsorluğumuzu karsilayan @BuildYourDreams e teşekkür ederiz.
Olur kardom benim. Ama hakketten bazen böyle herkesin yoğun olduğu saatlerde ki roller de çok güzel geçiyor hele bir de kazanc olunca tadından yenmiyorValla param olunca cok mutluyum olmayinca sinirli. Ama mutsuz değiliz şükür. Yqrin bi organizasyon yapacağım o halde...
Aktif grupAma senin icin soyle boyle diyorlar dogru mu
Hocam yanlisikla market fişini atmışsın biz kupon bekliyorduk 😂