Al al özellikle bazı takımlar İnter miami, cincinati, houston, portland bunların oynadığı rakipler güçlüyse gollü geçer.Çok iyi MLS ligi bi ara incelemeye alayım bunlari
Al al özellikle bazı takımlar İnter miami, cincinati, houston, portland bunların oynadığı rakipler güçlüyse gollü geçer.Çok iyi MLS ligi bi ara incelemeye alayım bunlari
Havalara bak almış biyerden iki kuruş dm seninBol şans reis fenerin YouTube videolarını izliyorum bakamadım başarılı olursun ins olmazsa dm senin kredi sonsuz
Eyvallah sağol Varol üstadımBol şans reis fenerin YouTube videolarını izliyorum bakamadım başarılı olursun ins olmazsa dm senin kredi sonsuz
La git baska yere salca ol mahalle karilari gibisin yeminle yaHavalara bak almış biyerden iki kuruş dm senin![]()
Tebrikler agacimWon 2. Adım geliyor
🤣La git baska yere salca ol mahalle karilari gibisin yeminle ya
Cigarasi bitmiş bırak eğlensin gelirse iki dalda ona veririz 🤣La git baska yere salca ol mahalle karilari gibisin yeminle ya
Bolsanslarmm@Cutamaniac a sponsorluk icin teşekkür ediyorum.
Baslayalim
Abini biraz gazla sanada dm yi acsin hade paşam laf at bulaş bana 😂😂La git baska yere salca ol mahalle karilari gibisin yeminle ya
Sikik sikik konuşma banlatma beni😁 köpek maması da pahalanmis aç mı kaldinHavalara bak almış biyerden iki kuruş dm senin![]()
Varmı viegran içelim dsdSabah sabah forumdakilere hap mı dağıttılar kafalar bir dünya olmuş 😂
Oglum salca olan sensin niyr huzur kaciriyorsun ayip degil mi? O adamla muhabbetimizi bilmeden boyle avel avel konus. Hergun fazlasiyla destek oluyor zaten bir sey yapmama gerek yokAbini biraz gazla sanada dm yi acsin hade paşam laf at bulaş bana 😂😂
Sabah forumda hap dağıtmışlar ihtiyar kafalar bir dünya 🤣Varmı viegran içelim dsd
Aman sakinnnn...Sikik sikik konuşma banlatma beni😁 köpek maması da pahalanmis aç mı kaldin