- 80,979
- 54,137
- 113
Bol sans dost umarim istedigin hedefe ulasirsin
Bol sans@butragueno dosta teşekkür ediyorum destekleri için. Birazdan başlıyoruz dostlar
Sakincali bi gorsel 🤣
Sanada bol sans dostBol sans dost umarim istedigin hedefe ulasirsin
1. Adımı geçtik mi başarılı sayacağım artık kendimi dost. Gerisi geliyor bir şekildeBol sans dost umarim istedigin hedefe ulasirsin
Valla çayın afedersin kolesiyiz. Cay ve visne receli yiyorum soylemesi ayip caniniz da çekmez zaten de 🤣Masum bir çay talebi sadece bunu atayım o halde. Çay bağımlılığımiz da var dost
Ekli dosyayı görüntüle 593695
İnşallah dost başaralim seçim kolay. Won olmayınca erken seçim de yok bizim için ters bi durumSanada bol sans dostrollcu lazımsa ikinci el az kullanılmış var elimizde
![]()
Söyledim 2.yari sallayacakmis 2 tane dahaŞu Torino ya söyleyin de gol atsın bekletmesin bizi
GeliyorŞu Torino ya söyleyin de gol atsın bekletmesin bizi
Yok dost sana demedim suvata dedim de oda tinlamdi zatenİnşallah dost başaralim seçim kolay. Won olmayınca erken seçim de yok bizim için ters bi durum![]()
Şimdi farkettim dost mesajı. Dikkat etmemişim. Öyle deme en son Brezilyanın 2002 dünya kupasını doğru bilmiştim 🤣Yok dost sana demedim suvata dedim de oda tinlamdi zatensenin işin zor dost zaferine şahit olamadık hiç
![]()
İlk yarı demedim o yüzden dost. 2.yari 3 atıyorlar sonra diyeDevreye girmis ya agacim
O zamanda ben çocuktumŞimdi farkettim dost mesajı. Dikkat etmemişim. Öyle deme en son Brezilyanın 2002 dünya kupasını doğru bilmiştim 🤣