- 23,330
- 12,288
- 113
2 tane öküz alırız o parayaSon futbola kaldı kupon dost
2 tane öküz alırız o parayaSon futbola kaldı kupon dost
Sonuca bakarsak eyi etmissin ama bi daa oynama güzelimİyi orandan aldım counter i geldi vallaha
Bu paraya 2 tavik 1 horoz gelmez hoca efendi2 tane öküz alırız o paraya
EuzubillahBu paraya 2 tavik 1 horoz gelmez hoca efendi
DddddddBu paraya 2 tavik 1 horoz gelmez hoca efendi
Futbol gelirse son adim yapariz üst alırız bir futbol veya basketbol bitiririz 500 le başlarsın rolleSonuca bakarsak eyi etmissin ama bi daa oynama güzelim
🤨🤨Futbol gelirse son adim yapariz üst alırız bir futbol veya basketbol bitiririz 500 le başlarsın rolle
Gönlünce olsun,ama olsun beeeFutbol gelirse son adim yapariz üst alırız bir futbol veya basketbol bitiririz 500 le başlarsın rolle
Nerden bulam horozu 150 gayme verem sulf olakBu paraya 2 tavik 1 horoz gelmez hoca efendi
Forumda herkez horoz ..uzaklarda arama..tut kulagindan birinin kesNerden bulam horozu 150 gayme verem sulf olak
Forumdaki horoz sayisi shell reisin dislerinden daha azForumda herkez horoz ..uzaklarda arama..tut kulagindan birinin kes![]()
Dost senle ortak roll yapacaktik yavBu paraya 2 tavik 1 horoz gelmez hoca efendi
Hosgeldin dost başladık bitirelim yapalımDost senle ortak roll yapacaktik yav![]()
O artik bi titanlı seni satti 2 horozaDost senle ortak roll yapacaktik yav![]()
Sana 500 roll iki arkadaşa ufaktan hediye sonra butragueno dost ile ortak bir roll daha ne yapayımO artik bi tatanlı seni satti 2 horoza
Okta ve nokta atışı bekleniyor padişahım
Dingiltereye gec düşüyo bildirimler sanirim2 oldu