- 21,880
- 18,048
- 113
Biz cömertiz dostlar. Yarın slotlarda biri paylaşır 50k vurur. 2 kisiye 200 cunku borcum kredim var der.4 kisi olsun dostlar.
Ferdi
Doncaster
asiruh
drogba
Bakiye yansisin çekim vereceğim.
Biz cömertiz dostlar. Yarın slotlarda biri paylaşır 50k vurur. 2 kisiye 200 cunku borcum kredim var der.4 kisi olsun dostlar.
Ferdi
Doncaster
asiruh
drogba
Bakiye yansisin çekim vereceğim.
Öyle biri ki hem engin komisere benziyor hem tommy vercettiye garip ÇarHee begenemedin mi
Yada çekim geçmişini atarlarBiz cömertiz dostlar. Yarın slotlarda biri paylaşır 50k vurur. 2 kisiye 200 cunku borcum kredim var der.
O giydigi tişörtten laÖyle biri ki hem engin komisere benziyor hem tommy vercettiye garip Çar![]()
Alalım mıO giydigi tişörtten la![]()
Gardasim benim beeee helalllllBiz cömertiz dostlar. Yarın slotlarda biri paylaşır 50k vurur. 2 kisiye 200 cunku borcum kredim var der.
Winner alinirAlalım mı![]()
naber çıplak ihtiyar
teşekkürler ödülüm gönderildiÇekim verildi gelsin dağıtım yapılacak. Listedeki dostlar dm fix birakin
Kazandık şükürKazandık mı Zühtü
Emeklerine yüreğine bide koftelerine sağlık..tşkler dostÇekim verildi gelsin dağıtım yapılacak. Listedeki dostlar dm fix birakin
Cesar gibi sende sizce para kaç dakıka da odenir falan diye soru sor kankaÇekim verildi gelsin dağıtım yapılacak. Listedeki dostlar dm fix birakin
tebrikler dost daim olsun totemistlerin kimKazandık şükür
5 dosta dağıtım yapıldı. Ferdi neredesintebrikler dost daim olsun totemistlerin kim![]()