- 51,717
- 48,896
- 113
36 -40
Sendede durumlar iyi değilmiş herhalde biraz önce konuda mevzusu olduSana doğrulan silah tutukluluk yapar hocam korkma
465k da yerin dibinde var gaddarim gömü o efsunlu diye el sürmüyorum465 lık rol yakışmadı hocam. Müritler görse ne deriz
Sorma dost. Yaptık bir hata bedelini ödeyecezSendede durumlar iyi değilmiş herhalde biraz önce konuda mevzusu oldu![]()
Ah be hocam roll filan gerek yoktu kendin degerlendirseydin neyse gecen guzel olsunSponsor @melo52 dosta teşekkür ederim
Bol şans melo ve dostu
Allah hepimizin yardımcısı olsun dost bir aydır bende belimi dogrultamadim ne yapsak geri gidiyoruz hiç bu kadar dusmemistim hayattan zevk almıyor insan inanSorma dost. Yaptık bir hata bedelini ödeyecez
Parayi çoğaltmaya çalışıyorum dost bazı kendini bilmez mendeburlar Atıf Efendinin burada aldığı ödülü gidip atmden çekip alem yaptigi iddialarına cevap vermek için paylaşım yapmak zorunda kaldimAh be hocam roll filan gerek yoktu kendin degerlendirseydin neyse gecen guzel olsun
Kesene bereket dostAh be hocam roll filan gerek yoktu kendin degerlendirseydin neyse gecen guzel olsun
Yok siteler 1k altı kabul etmedi takvimbete de yatırmaya korktumlegalci seni
Şartlar buna zorluyor diyorsunParayi çoğaltmaya çalışıyorum dost bazı kendini bilmez mendeburlar Atıf Efendinin burada aldığı ödülü gidip atmden çekip alem yaptigi iddialarına cevap vermek için paylaşım yapmak zorunda kaldim
bol şansın olsunYok siteler 1k altı kabul etmedi takvimbete de yatırmaya korktum
bol şans Arif efendi
Karilara iyi okuyamadın zarar gitti güzelim 500 kağıtYok siteler 1k altı kabul etmedi takvimbete de yatırmaya korktum
Gadddarımı üzmüşlerSana doğrulan silah tutukluluk yapar hocam korkma
Vay sen hoş gelmişsen benim babamBol şans emmi
Forumdayim sürekli ama olaylara vakıf degilim bildiğin gibi yap herkes kendine yakışanı yaparParayi çoğaltmaya çalışıyorum dost bazı kendini bilmez mendeburlar Atıf Efendinin burada aldığı ödülü gidip atmden çekip alem yaptigi iddialarına cevap vermek için paylaşım yapmak zorunda kaldim
Amin dostum. Valla kimse bize yapmıyor, hep biz kendimize yapıyoruz en çokta buna üzülüyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun dost bir aydır bende belimi dogrultamadim ne yapsak geri gidiyoruz hiç bu kadar dusmemistim hayattan zevk almıyor insan inan