Benözelden rezz aldım senj
Benözelden rezz aldım senj
Bende bozma dedimözelden rezz aldım senj
@kartal060606Bende bozma dedim
pREZeRezZ nedir
Tebrik ederim dostum kazancın daim olsun inşallah 🙏🏻özelden rezz aldım senj
Şaban'ın filmi gibi oldun sen gelme ulan 🤣
Kontradan 3 ü yemezse forumu terkederimReal son bir yüklenme yapıp atar gibi
rezervazyon gibi bir sey kanka sana da yazdım benim dm kapalı ordan ulaşırsınızRezZ nedir
Neyse hayırlı harcamalar abi mesajınızı bile takmiyorsunrezervazyon gibi bir sey kanka sana da yazdım benim dm kapalı ordan ulaşırsınız
Sağol kardeşim düşüncen içinrezervazyon gibi bir sey kanka sana da yazdım benim dm kapalı ordan ulaşırsınız
CL olunca değişik oluyor. Yesin oda olur ama atar gibiKontradan 3 ü yemezse forumu terkederim
Kaç dinar verdi@tahir1603 bak direndim adamın peşini bırakmadım sana da faydamız dokunmuş oldu 🤣
Ne bekliyoruz kupon gormedim dostlari gorunce konuya geldimCL olunca değişik oluyor. Yesin oda olur ama atar gibi
Belli değil önce maç bitecek sonra parayı çekecek sonra belli olacak 😄Kaç dinar verdi
Hakkınızda hayırlısı olsunBelli değil önce maç bitecek sonra parayı çekecek sonra belli olacak 😄
Seninde kuponu getirelim 1 gole kaldıHakkınızda hayırlısı olsun
Kardesim böyle talepkar olarak öne çıktığını dusunuyor olabilirsin ama tam tersi kötü oluyor anladığın üzere şöyle anlayabilirsin beni seç beni seç dedin adam cevap vermedi ben bisey demedim bana dm attı kötü izlenim benim düşünceme göre haberin olsunNeyse hayırlı harcamalar abi mesajınızı bile takmiyorsun