- 1,268
- 664
- 113
Yattı kupon geldim misali heBol şans hocam
Yattı kupon geldim misali heBol şans hocam
Basket kaldı dost o görevi sana bırakıyorum Venezuela federasyonu ile aran iyidirGollll
Hoca müritlerden topladığı parayı burda yiyorBırak şu kumarı hoca artık.
Hocam basket duasi baslangici neydiSon dakikaya kadar bize inanmayanlar elendi dost onların üstünü ciz
Öyle mi düşündün düşünmeye devam etYattı kupon geldim misali he
Ne kadar@Malatyali44 arabam gitti bugün hoca şaka maka
Ediyorum KeçiörenÖyle mi düşündün düşünmeye devam et
Bakmaya gerek yok gelir oBasket kaldı dost o görevi sana bırakıyorum Venezuela federasyonu ile aran iyidir
3 Araba parası yemişsin halen para diyorsunHoca müritlerden topladığı parayı burda yiyor
Ne alaka kardeş ya sal beni uğraşamam şimdiEdiyorum Keçiören
Miktar söylenmez de iyi gitti işte kumardan aldım kumarda verdimNe kadar
Mulo beni takip et. Vefa gostermek istedigimiz zamanlar oluyor haberin ola 😆Bırak şu kumarı hoca artık.
Hayatımı yedim kumar yüzünden halen taşak gırgır yapıyoz Allah sonumuzu hayır etsin3 Araba parası yemişsin halen para diyorsun
Sen uğraş benim yerime Allah icin sevaba girersinNe alaka kardeş ya sal beni uğraşamam şimdi
Neden testo etimesgutNe alaka kardeş ya sal beni uğraşamam şimdi
Vay be öyle mi olduk hoca efendiSen uğraş benim yerime Allah icin sevaba girersin
İşim olmaz hocam ben sevdiğim insanlara vakit ayırırım diğerleri için kolumu yoramamSen uğraş benim yerime Allah icin sevaba girersin
Sağol Çankayaİşim olmaz hocam ben sevdiğim insanlara vakit ayırırım diğerleri için kolumu yoramam
Büyük daha hayırlıdır EnişteHocam oranın küçüğü büyüğü olmaz