- 21,875
- 18,042
- 113
Gelirse de saç ekeceğim Eniştem.Gelirse ne olacak hocam biz onu merak ediyoruz
Gelirse de saç ekeceğim Eniştem.Gelirse ne olacak hocam biz onu merak ediyoruz
Embid oyna
Yani sen söyle haksızsam özür dileyecem senden. Ben Muslera mıyım?Gelirse ne olacak hocam biz onu merak ediyoruz
Hocam sen o parayı bize ver senin alnın geniş saçın da sıkıntı yokGelirse de saç ekeceğim Eniştem.
Hocamdan 4720 alacağım var Muska yazdırmıştım 10k ver ben sana sonra kalanı veririm dedi bi daha gidiş o gidiş ondan sordumYani sen söyle haksızsam özür dileyecem senden. Ben Muslera mıyım?
Bol sans dost
Takke olmayinca kel görünüyor Eniştem. Madem öyle düşünüyorsun eh artık yeni bi takke alırız yeterli olur.Hocam sen o parayı bize ver senin alnın geniş saçın da sıkıntı yok
İndirim yaptım yine yaramadim. O muskanin bana gelişi 9800, kârım sadece 200TL yapma etme Enişte.Hocamdan 4720 alacağım var Muska yazdırmıştım 10k ver ben sana sonra kalanı veririm dedi bi daha gidiş o gidiş ondan sordum
Dergâhın elektrik faturası ödendi o paraylaHocamdan 4720 alacağım var Muska yazdırmıştım 10k ver ben sana sonra kalanı veririm dedi bi daha gidiş o gidiş ondan sordum
Enişte sabah yola çıkacağım yol parası için roll takip edeceğim birazdan. Ödül alamaz isem çok zoruma gider.Hocamdan 4720 alacağım var Muska yazdırmıştım 10k ver ben sana sonra kalanı veririm dedi bi daha gidiş o gidiş ondan sordum
Sabaha karşı sandalye urgan parası lazım olacak hocam bende onun için bekliyorumEnişte sabah yola çıkacağım yol parası için roll takip edeceğim birazdan. Ödül alamaz isem çok zoruma gider.
1 saat sonra forumda aktif olan herkes bu konuda olacakEnişte sabah yola çıkacağım yol parası için roll takip edeceğim birazdan. Ödül alamaz isem çok zoruma gider.
Yol parası daha hayati mevzu anlayış gostermeni bekliyorum.Sabaha karşı sandalye urgan parası lazım olacak hocam bende onun için bekliyorum
Yaw hehe patates soğan halkası yaptin mi bugün onu desene puaha1 saat sonra forumda aktif olan herkes bu konuda olacak
Etiketlere hazırlıklı ol gaddarim.1 saat sonra forumda aktif olan herkes bu konuda olacak
Sen yinede kimseye ulaşma hshda1 saat sonra forumda aktif olan herkes bu konuda olacak
Sabah kahvaltısı için mekan rezerve ettim. O yüzden yemiyorum geceYaw hehe patates soğan halkası yaptin mi bugün onu desene puaha
Devin carter en son 3 tane 3 attığında menzildeydik hocam senle 2013 yılındaYol parası daha hayati mevzu anlayış gostermeni bekliyorum.
Kardeşim hobi olarak cirit atıyorum ben. Bu iş benim mesleğimYaw hehe patates soğan halkası yaptin mi bugün onu desene puaha
Bende gelimmiSabah kahvaltısı için mekan rezerve ettim. O yüzden yemiyorum gece