- 26,396
- 16,418
- 113
Yarışmayan birini yenemezsin. Atmaya ihtiyacı yok onunCarter herhalde büyük oyuncu sağı solu kolaçan ediyor o hariç hepsi sayı attı
Yarışmayan birini yenemezsin. Atmaya ihtiyacı yok onunCarter herhalde büyük oyuncu sağı solu kolaçan ediyor o hariç hepsi sayı attı
1.88 boy bizde de var demek ki bizde bi carter ızYarışmayan birini yenemezsin. Atmaya ihtiyacı yok onun
Carter ile aynı sayıda üçlük attın bu maç1.88 boy bizde de var demek ki bizde bi carter ız
Oturduğumuz yerdenCarter ile aynı sayıda üçlük attın bu maç
Keyif sigarası yakma da bi de ordan zarar yazmasınHah şöyle ya keyiflendim. İlk üçlük geldi
Sizi test ediyorum iyi takip ediyor musunuzKeyif sigarası yakma da bi de ordan zarar yazmasın
Carter da yok sevimsizin teki zaten top bile vermiyorlar ona diğeri belki atmıştırSizi test ediyorum iyi takip ediyor musunuz
Sövme ozanım. 3 tanesi cebte bugun@Barrios reşommm
Bu cartera sövsem günah olar mı ?
Eline top değmiyor nasıl 3 tane atacakSövme ozanım. 3 tanesi cebte bugun
Carter ruh gibi hocam büyü falan mı var üzerinde bi bak anlarsın sen 4 kişi oynuyor takım deli gibi bi oraya bi buraya koşuyor sacları uzun diye mi adam yerine koymuyolarTeheccüd kılıp geldim. Ne oldu durum kaç kaç
Cartere kesin cin girmiş.Carter ruh gibi hocam büyü falan mı var üzerinde bi bak anlarsın sen 4 kişi oynuyor takım deli gibi bi oraya bi buraya koşuyor sacları uzun diye mi adam yerine koymuyolar
Carter vurduruyo galiba hocam acıdan zıplayıp duruyo sadeceCartere kesin cin girmiş.
Geniş alan Bırakmıyolar hocam iyi oyuncu diye hep onu kıstırıyorlarCarte -2 yazıyor kendi potasına mi attı ne yapti