- 21,981
- 18,187
- 113
Paran varsa debenebilir bir tercih stutgart fena güçlü geçiş oyunu oynuyor Juve gol bulmakta zorlanıyor ilk yarı öne geçerse 0-2 yada 1-2 biter bolsans
Bakalım şansParan varsa debenebilir bir tercih stutgart fena güçlü geçiş oyunu oynuyor Juve gol bulmakta zorlanıyor ilk yarı öne geçerse 0-2 yada 1-2 biter bolsans
Güzel deneme ama ....
Teşekkür ederim dostumBol şanslar dostum
Seninde olmadığın konu yok Hızır acil gibisin maşallah..Golden yatti gibi
Aklima geldi dost kafama yatmisti basmayi dusundum bende ondan aynen olmadigimiz masa yokSeninde olmadığın konu yok Hızır acil gibisin maşallah..
Penaltı kacmasa gelmişti kuponAklima geldi dost kafama yatmisti basmayi dusundum bende ondan aynen olmadigimiz masa yok
Tekten gidene bakın yav 5 golden birini bile bu mal atamamış gel sinirden uyuAklima geldi dost kafama yatmisti basmayi dusundum bende ondan aynen olmadigimiz masa yok
Direkt stutgartta orani iyiydi baya yazik oldu vallaPenaltı kacmasa gelmişti kupon
Bro ozel oranlari takip et mabappe gol atar acilmissa alma sakin ayarlaniyor resmen yav 5 golde golu yokTekten gidene bakın yav 5 golden birini bile bu mal atamamış gel sinirden uyu
Cidden mükemmel bir şey başarmış buna 180m eder diyen kafaya skmBro ozel oranlari takip et mabappe gol atar acilmissa alma sakin ayarlaniyor resmen yav 5 golde golu yok
Uymadi reale harbi gecen gordum osimhen mabppe takasi diyodular dalgasina cidden dha iyi olurdu puhahajCidden mükemmel bir şey başarmış buna 180m eder diyen kafaya skm
Hiç uymamış hemde o yokkende böyle oynuyorlardı ekstra bir şey katmamış zatenUymadi reale harbi gecen gordum osimhen mabppe takasi diyodular dalgasina cidden dha iyi olurdu puhahaj