Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mamican66 | 2. Deneme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,464
2,556
113
Merhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaScreenshot_2026-01-07-15-42-11-724_com.android.chrome.jpg

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,068
812
113
Güzel kupon ama en sondaki maç biraz riske sokmuş kanka keşke biraz daha makul bir maç ekleyeydin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,442
32,558
113
Merhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
Kardo yanlış anlama da onu unuttum bile ben artık ödeme alamamışsın zorlama senden gelecek para ile gümüşlenmeyeceğiz geçmiş ola bu arada bol Şanslar 👋👋

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,464
2,556
113
Kardo yanlış anlama da onu unuttum bile ben artık ödeme alamamışsın zorlama senden gelecek para ile gümüşlenmeyeceğiz geçmiş ola bu arada bol Şanslar 👋👋
Dost öyle böyle 48900 tl az para değil yani keşke ödeselerde fazlasıyla versem en mağdur benim haklısın ama peşinden koşmak lazım ağlamayana meme yok

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,464
2,556
113
Betgarın burda çok reklamı yapıldı bonus var koşun vs diye ben o adamları unuttum canları sağolsun dedik her ne kadar masum olmasalarda bu sefer sponsor siteden oynadık işimiz şansa kalmasın diye

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,217
193,797
113
Sağlık olsun dostum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...