- 5,464
- 2,556
- 113
Bol şanslar kankaMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
Bol şanslar inşallah kazanırsın role benide yaz hiç bir bne vermedi onları unıtmavamMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
bolll şannsMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
bol sanslarMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
Bol şans dostMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
Bol şans broMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
Kardo yanlış anlama da onu unuttum bile ben artık ödeme alamamışsın zorlama senden gelecek para ile gümüşlenmeyeceğiz geçmiş ola bu arada bol Şanslar 👋👋Merhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
Bol şanslar dost umarım şanssızlıgin kırılırMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
rastgeleMerhaba dostlar bugünde roll açtım son günlerde şanssızız bugün bunu kıralım gelirse bir kaç arkadaşa ulaşırım betgar a kaptırdığımız paradan ödeme bekleyen 3 arkadaşta var onlarda aklımdaEkli dosyayı görüntüle 911828
Dost öyle böyle 48900 tl az para değil yani keşke ödeselerde fazlasıyla versem en mağdur benim haklısın ama peşinden koşmak lazım ağlamayana meme yokKardo yanlış anlama da onu unuttum bile ben artık ödeme alamamışsın zorlama senden gelecek para ile gümüşlenmeyeceğiz geçmiş ola bu arada bol Şanslar 👋👋
Öyle maçlarım geliyor genelede onlar olmadan da ekmek yiyemiyoruz dostGüzel kupon ama en sondaki maç biraz riske sokmuş kanka keşke biraz daha makul bir maç ekleyeydin