Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mamican66 / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,464
2,557
113
Dostum yanlış anlaşılma olmasın ödeme aldığımda döneceğim dedin almaya başlamışsın bizim 750
Ler ne oldu , bu arada bol şanslar yazdığın gibi gelsinn👋
Knk sana çıkmadı ki Shellac kime attıysa ona gönderdim bide tutar da yalnış aq 5 kişiye 300 er tl attım kimsenin ödemesi kalmadı @Shellac öyle değil mi dost

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,456
32,580
113
Knk sana çıkmadı ki Shellac kime attıysa ona gönderdim bide tutar da yalnış aq 5 kişiye 300 er tl attım kimsenin ödemesi kalmadı @Shellac öyle değil mi dost
Neyse tamam 3 kişiye 750
Demiştin ödemem geldiğinde diye bende vardım kişileri
Hatırlamıyorum kendine iyi bak hayırlı geceler

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,464
2,557
113
Ben o gün çıkmayan 2 kişiye sırf söz verdim diyede ödül attım yalan konuşma şimdi bende kimsenin ödemesi kalmaz fazla bile veririm

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,456
32,580
113
Ben o gün çıkmayan 2 kişiye sırf söz verdim diyede ödül attım yalan konuşma şimdi bende kimsenin ödemesi kalmaz fazla bile veririm
Yalan neden konuşayım insan gibi
Sordum açıklamanı yaptın bu nasıl bir tavır Allah aşkına ? Neyse gerek yok buna.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,464
2,557
113
Yalan neden konuşayım insan gibi
Sordum açıklamanı yaptın bu nasıl bir tavır Allah aşkına ? Neyse gerek yok buna.
Dostum tavırda sıkıntı yok sen bizi saçma sapan şeyle itham ediyorsun yok 750tl 3 kişiymiş at ss 1000tl atalım ayıp yaptığın senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...