- 5,464
- 2,557
- 113
Alışmadık g.tte don durmaz derler de bakalım nasıl olacak sonumuz 😀
Ekli dosyalar
-
130.6 KB Görüntüleme: 37
Eee bol şans ozaman reisAlışmadık g.tte don durmaz derler de bakalım nasıl olacak sonumuz 😀
Mami bol şans betgar nolduAlışmadık g.tte don durmaz derler de bakalım nasıl olacak sonumuz 😀
5000 5000 vericez dediler knk hergun alıyom işteMami bol şans betgar noldu
İyi bari sevindim. Bol şans tekrar5000 5000 vericez dediler knk hergun alıyom işte
Bol şanslar kralAlışmadık g.tte don durmaz derler de bakalım nasıl olacak sonumuz 😀
Dostum yanlış anlaşılma olmasın ödeme aldığımda döneceğim dedin almaya başlamışsın bizim 7505000 5000 vericez dediler knk hergun alıyom işte
Knk sana çıkmadı ki Shellac kime attıysa ona gönderdim bide tutar da yalnış aq 5 kişiye 300 er tl attım kimsenin ödemesi kalmadı @Shellac öyle değil mi dostDostum yanlış anlaşılma olmasın ödeme aldığımda döneceğim dedin almaya başlamışsın bizim 750
Ler ne oldu , bu arada bol şanslar yazdığın gibi gelsinn👋
Neyse tamam 3 kişiye 750Knk sana çıkmadı ki Shellac kime attıysa ona gönderdim bide tutar da yalnış aq 5 kişiye 300 er tl attım kimsenin ödemesi kalmadı @Shellac öyle değil mi dost
Dost yalan konuşmaya gerek yok varsa ss at öyle bir roll açmadım benNeyse tamam 3 kişiye 750
Demiştin ödemem geldiğinde diye bende vardım kişileri
Hatırlamıyorum kendine iyi bak hayırlı geceler
Yalan neden konuşayım insan gibiBen o gün çıkmayan 2 kişiye sırf söz verdim diyede ödül attım yalan konuşma şimdi bende kimsenin ödemesi kalmaz fazla bile veririm
Hala yalan konuşma felan diyorsun şu dediğin ne kadar saçma Allah için ben gerizekalımıyım olmayan bir şeyi sorayım sana uzatmanın anlamı yok.Dost yalan konuşmaya gerek yok varsa ss at öyle bir roll açmadım ben
Dostum tavırda sıkıntı yok sen bizi saçma sapan şeyle itham ediyorsun yok 750tl 3 kişiymiş at ss 1000tl atalım ayıp yaptığın seninYalan neden konuşayım insan gibi
Sordum açıklamanı yaptın bu nasıl bir tavır Allah aşkına ? Neyse gerek yok buna.