Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mamican66 / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,460
32,583
113
Dostum tavırda sıkıntı yok sen bizi saçma sapan şeyle itham ediyorsun yok 750tl 3 kişiymiş at ss 1000tl atalım ayıp yaptığın senin
Hey allahım ya paran senin olsun ihtiyacım yok bol şans diledik sorduk yanlış hatırlıyorsun der geçersin yalan konuşma felan demek nedir neyse uzatmayalım hoş bir
Muhabbet değil bol şans hayırlı geceler r

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,465
2,556
113
Hala yalan konuşma felan diyorsun şu dediğin ne kadar saçma Allah için ben gerizekalımıyım olmayan bir şeyi sorayım sana uzatmanın anlamı yok.
Dostum varsa ss atarsın @Passion90 beni bilir her rollümde mesajlaşırız benim 750tl 3 kişi diye bir rollüm olmadı beni ya başka biriyle karıştırdın yada dediğim gibi

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,460
32,583
113
Dostum varsa ss atarsın @Passion90 beni bilir her rollümde mesajlaşırız benim 750tl 3 kişi diye bir rollüm olmadı beni ya başka biriyle karıştırdın yada dediğim gibi
Tamam karıştırmış olabilirsin der geçersin yalan konuşma felan hoş bir şey mi @Passion90 da beni tanır paraya tamağ edecek adam değiliz dost

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,465
2,556
113
Tamam karıştırmış olabilirsin der geçersin yalan konuşma felan hoş bir şey mi @Passion90 da beni tanır paraya tamağ edecek adam değiliz dost
Kimse etmez dostum zaten ama senin söyleyiş şeklin garibime gitti ne oldu almışsın parayı vs ben ilk 5000 ı alır almas borcum olarak gittim arkadaşlara dağıttım zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...