- 80,979
- 54,137
- 113
Slotta 1.250 zarardayiz amaHe he herkes karda zaten dost kaybeden yok bu sektörde
Slotta 1.250 zarardayiz amaHe he herkes karda zaten dost kaybeden yok bu sektörde
6 maçlarına bi iy kg küsüratı ayır dost3k kusurati basalım düz hesap olsun![]()
Slot kazandırır dost sende şans yokSlotta 1.250 zarardayiz ama
Devammm3k kusurati basalım düz hesap olsun![]()
Hahahha tabi dost sende o tarafa gectin demk baska turlu kazanamazdin zatenSlot kazandırır dost sende şans yok
3400 ü 1.48 e basarsan tmm dost düz 5k3k kusurati basalım düz hesap olsun![]()
Dün betriyaldan çekim yapmıştım6 maçlarına bi iy kg küsüratı ayır dost
1 senedir fena bulaştım bi buçuk senedir falan evvelden çok nadir oynardım hemen kaçardım vermeyince çekerdim şimdi giriyorum vermeyecegını bılıyorum amaHahahha tabi dost sende o tarafa gectin demk baska turlu kazanamazdin zaten
Helal dost geçen hafta ne yediğini de hatırlarsın senDün betriyaldan çekim yapmıştım
Çekim paylaş icjn
Nakit 300 umuzu ordan alıp basalım![]()
Dost biri slotun s sini söylesiz paragrafi koyuyon hemen ardina söylemene gerek yok belli halimiz1 senedir fena bulaştım bi buçuk senedir falan evvelden çok nadir oynardım hemen kaçardım vermeyince çekerdim şimdi giriyorum vermeyecegını bılıyorum ama
Serdar ortaç misali dost patlayan meyveler şekerler hoşumuza gidiyor
Slot harbiden ucuruyor insani. Çok sariyor ama sonu hep husranDost biri slotun s sini söylesiz paragrafi koyuyon hemen ardina söylemene gerek yok belli halimiz
Bi ara hacksaw iyi dediler deneyelim dedik yaklaşık 200 satın alımda orda yaptım totalde biliyosun pahalı orasıDost biri slotun s sini söylesiz paragrafi koyuyon hemen ardina söylemene gerek yok belli halimiz
Aynen oyle boş sadece verdimi cok iyi veriyor vermedi mi 0 bu wanted varya bir ara bonus vardi bets10 da 5 6 sefer satin aldim 1 satin alma kadar para ödemedi farm orda satin almadan daha iyi hem oyuna girebilirsin hem carpan gelebiliyor yuksekten farm en mantiklisiBi ara hacksaw iyi dediler deneyelim dedik yaklaşık 200 satın alımda orda yaptım totalde biliyosun pahalı orası
Bir kez 9 bin aldım o kadar 40 bet ten bonusa girdim en yüksek kalan satın almalar 8 bete kadardı pahalı diye hikaye orası daha beter düzeltiyor
Girdim be kardeşim yüksek betten de çok kez girdim adam gibi para vermiyor oyunlar hep düşük ben cidden çok oynadım sporla alakam yok çünkü çok nadir ya slot ya rulet olmuyor işte hep bekliyoruz vurcaz diyeAynen oyle boş sadece verdimi cok iyi veriyor vermedi mi 0 bu wanted varya bir ara bonus vardi bets10 da 5 6 sefer satin aldim 1 satin alma kadar para ödemedi farm orda satin almadan daha iyi hem oyuna girebilirsin hem carpan gelebiliyor yuksekten farm en mantiklisi
Aynen slot pismanliktir diye tabela asilmali forumaGirdim be kardeşim yüksek betten de çok kez girdim adam gibi para vermiyor oyunlar hep düşük ben cidden çok oynadım sporla alakam yok çünkü çok nadir ya slot ya rulet olmuyor işte hep bekliyoruz vurcaz diye
Yaz bildigini agaİkinci çeyreği Galatasaray alır mı yine
Suç ortağı mı arıyorsun dostİkinci çeyreği Galatasaray alır mı yine
Üstte olurİkinci çeyreği Galatasaray alır mı yine
Barem yuksekmis 38 ne o da zorÜstte olur