- 7,256
- 1,497
- 113
Kanser topu etti bizi yaw
Aynen dep dalga gecti bence yoksa kendi servisini 10 defa alamamak hemde 40 a ken imkansizne iğrenç bi maçtı taş taş geçerek oynamıyorsalar bişe bilmiom bu kadar mal değildir yolksa
la aynısını kırca oyundada yaptı dedim gene mi aynı vercek vermedi gider uzatırdı bu mal sağ solu belli olmıoAynen dep dalga gecti bence yoksa kendi servisini 10 defa alamamak hemde 40 a ken imkansiz
o değilde ziyech bi saplamış bi saplamış ekranda maçı izleyen fb li kardeşlerim tv kapattıAynen dep dalga gecti bence yoksa kendi servisini 10 defa alamamak hemde 40 a ken imkansiz
Res3mn 6 ker a girdila aynısını kırca oyundada yaptı dedim gene mi aynı vercek vermedi gider uzatırdı bu mal sağ solu belli olmıo
Tenis bize göre degil baba ekstra kanserlikla aynısını kırca oyundada yaptı dedim gene mi aynı vercek vermedi gider uzatırdı bu mal sağ solu belli olmıo
Baris alperin golude iyiydi bayao değilde ziyech bi saplamış bi saplamış ekranda maçı izleyen fb li kardeşlerim tv kapattı
he la ben iceri vercek sandım onunde adam vardı nasıl attı şaşrdımBaris alperin golude iyiydi baya
İpten aldi vallahe la ben iceri vercek sandım onunde adam vardı nasıl attı şaşrdım
Besiktas baba🙄İpten aldi valla
he ya iyi basıyordu iy alanya bide 7 maçtır iyilerdi bunlarİpten aldi valla
Aynen dost butra joe ben ve cana varız gibi gözüküyorDoğru mudur
Gene attı dejsvu aynısı haİpten aldi valla
Baris iyi yav fizigi iyi türk oyuncu her zaman iş yaparGene attı dejsvu aynısı ha
keremden çok daha iyi vallaBaris iyi yav fizigi iyi türk oyuncu her zaman iş yapar
Sevemem kerem😘😍Baris iyi yav fizigi iyi türk oyuncu her zaman iş yapar
Barış çok iyi keremden kat kat iyi hatta rahat büyük takım yaparBaris iyi yav fizigi iyi türk oyuncu her zaman iş yapar