Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
l
Kimse kusura bakmasın ama kim kime ne veriyorsa illa ki zor anında destek görebilmek için veriyor. Bu karşı tarafı darlamak için değil. Bende olmadığı zaman destek verdiğim adam kazanmışsa yazamadan da hatırlamasını benide ayağa kaldırmasını beklerim, mesele bu konuyu açan şahıs iyi kötü çok zaman paslaştık, kendisi her yazdığında boş geçmedik ama bir defa talebine bazı nedenlerden dolayı olumsuz yaklaştığım için geçen gün zor anımda geçmiş günleri unutup hiç oralı olmadı. Mesele bir daha kiyamet kopsa ben bu şahısa yazmam, kiyamet kopsa da görmem
Ne kadar haklısın bir bilsen

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Ya kardeşim sen yeni misin Allah için niye cahil cahil konuşuyorsun. Konu başka bişey rolle alakası yok. Hepimiz rol açıyoruz konudan 2-3 kişiye atıyoruz ama iş burda bitiyor mu arkada kaç tane dosta atıyoruz, sen böyle yapmıyor musun ?
Ben senin yorumuna demedim geçmişte bir yorumda tam olarak şu yorum var
; eğer roll yapanlar kazanırsa sadece dostuna destek gördüğüne para atacak

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Ya kardeşim sen yeni misin Allah için niye cahil cahil konuşuyorsun. Konu başka bişey rolle alakası yok. Hepimiz rol açıyoruz konudan 2-3 kişiye atıyoruz ama iş burda bitiyor mu arkada kaç tane dosta atıyoruz, sen böyle yapmıyor musun ?
Birisi roll açıp satlerce takip ettirrse bu konudan takip eden en az 1 2 kişi ye atmalı tanıması tanımması önemli değil ster kural de buna ister racon arka planda zaten %80ini veriyoruz

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Dost ben buna benzer bir yorum bıraktım ama arkada oynamaktansa burda rol açıp hiç formda konu açmayan paylaşmayan kişilere ödül atmak bana hiç mantıklı gelmiyor sadece tavsiye olarak yorumladım mulayimin birçok kez dağıtimindan yararlanmiisimdir her başarılı rolumdede kendisine donmusumdur burda bikac kişi daha var ama mualayimede Sor zor zamanında kaç kişi dönüş yapmıştır
İşte onu başta belirtecek kazanç olursa a ve b kişisine ödül atacağım takip etmek isteyen ona göre keyfi takşp etsin fye dostum

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,095
27,530
113
Canın Sağolsun dostum
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah
Sen demiştin forumda artık kimse para alışverişi yapmıyorum diye tamam dedim saygı duydum
Ondan sonra herhangi bir mesaj aldın mı benden hayır
Aynı şekilde aldığın karara saygı duymanı senden de beklerdim
Bu yazdıkların hoş olmadı
Doğru bunu demeden 2 gün önce ki talebinde yine yardımcı olmuştum hatırlasan hatta benim dm me cevap verdin vermedin muhabbeti olmuştu aramızda, buna rağmen destek olmuştum. Ha senin dediğin şey yine doğru ben o gün kimseyle artık alışveriş yapmayacağımı söyledim lakin ben sana yazdığımda aynı şeyi seninde söylemen gerekirdi. Yok açık kuponum sonuçlansın çekim yapacağım yardımcı olurum dersen sonra da mesaja cevap vermezsen ayıbı orda yapmış olursun. Yoksa ben destek çıkmıyorum kusura bakma demen beni kırmaz. Saygı duyardım

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Bende o konuya karşıyım herkes herkesi gormek zorunda da değil ama şu oluşuyor sen kazaninca dmler geliyor kırmıyorsun atiyorsun e ister istemez senin kötü zamaninda dm atan kisiler yok cekince sen kötü durumda kalıyorsun
Bu konu 3te açılmıs knka sadece dostuna atarsa neden 1k mesj oldu burda keyfi mi sence dostuna elbette atacak zaten

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,824
11,657
113
Maşallah çok şükür bir konudada yine tartışma oldu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,095
27,530
113
Birisi roll açıp satlerce takip ettirrse bu konudan takip eden en az 1 2 kişi ye atmalı tanıması tanımması önemli değil ster kural de buna ister racon arka planda zaten %80ini veriyoruz
E tamam işte adam da diyor zor anında yanında olduysam, benim zor anımda da arkada beni görmezden gelememesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...