- 56,317
- 16,428
- 113
canın sağ olsun seninBenim dm kutusu 1 k dan aşağı açılmıyor![]()
canın sağ olsun seninBenim dm kutusu 1 k dan aşağı açılmıyor![]()
Ben miMaşallah mübarek 10 tane elin var her rollde varsın abi 😆😀😅😀😅
Bayram harçlığı gelmedi abla 🥶🥶🥶🥶canın sağ olsun senin![]()
hakikatten 2-3 kişi 4 saatir takip ediyoruzBen mi? Yapma Allah aşkına dost 4 saattir bu sayfadan dışarı çıkmadim Hakan'ım şansın bizi yaşlı adamız. Bir rolü takip etsek Kahraman sayiyiruz
Hakan kim Beşiktaş abi 😀😆😆😀😆😀Ben mi? Yapma Allah aşkına dost 4 saattir bu sayfadan dışarı çıkmadim Hakan'ım şansın bizi yaşlı adamız. Bir rolü takip etsek Kahraman sayiyiruz
Param gitti olamazzzz 😁😁Bayram harçlığı gelmedi abla 🥶🥶🥶🥶
@Hakan170Hakan kim Beşiktaş abi 😀😆😆😀😆😀
Bol bol şanslar dostDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
Şans yanımızda iken güzel bir çekimle süsleriz umarım
15 dk müsait istiyorum sizlerden
Vaziyet daha 4 saat daha sürecek gibi bakalımhakikatten 2-3 kişi 4 saatir takip ediyoruz
Kankacim yenisi var hakan in yeni modeli 😂yakında o da meşhur olucaktir 😂😂
kim 😁Kankacim yenisi var hakan in yeni modeli 😂yakında o da meşhur olucaktir 😂😂
Düşün işte o kadar zamandır kazanmiyorum 45 senelik ömrü hayatımda hiç bu kadar kötü bir üç ay geçirmedimEskiden kazanırsan dm kutum eskort dm kutusu gibi olurdu şimdi sıfır sıfır sıfır 😀😅😀😅😀😅😀😅
Her sene yeni modelleri geliyor tabi Sinan hakana devretti ondan önce ahmetc vardıKankacim yenisi var hakan in yeni modeli 😂yakında o da meşhur olucaktir 😂😂
Amcammmmmm7 tane yiyen var 200 verdik gitti 1400 aga 😄😄😄
😁😁😁😁Ulu orta açıklanmaz boşver 😅
Şikayet ediyor direktUlu orta açıklanmaz boşver 😅
Sinan da çok komediydi 😂😂 hakan dan daha efsaneydi suankiler daha uyanık takılıyo kanka doğru nesilden nesile bunlar belkide aynı kisiler 😇Her sene yeni modelleri geliyor tabi Sinan hakana devretti ondan önce ahmetc vardı
ben mi 😁Şikayet ediyor direkt