- 25,881
- 6,762
- 113
Dün Kara kazandı ya nasıl görmedin 😁😁Ayip mayıp ama gercek özellikle sen daha rolde oldugun hiç bir rol başarılı olmadi ben görmedim maalesef pauah
Dün Kara kazandı ya nasıl görmedin 😁😁Ayip mayıp ama gercek özellikle sen daha rolde oldugun hiç bir rol başarılı olmadi ben görmedim maalesef pauah
Zengin adam rol mü takip eder şaşırdım simdi puahaDur bir kere takip edecez iştah kaciriyon
katılıyom 😁Ayip mayıp ama gercek özellikle sen daha rolde oldugun hiç bir rol başarılı olmadi ben görmedim maalesef pauah
Kaçırmışım onu kusura bakma puahaDün Kara kazandı ya nasıl görmedin 😁😁
Haftaya zenginim ben dm yakarımZengin adam rol mü takip eder şaşırdım simdi puaha
Bol zenginler dşdşşdşdşfşHaftaya zenginim ben dm yakarım
Dm yakarsan karşılığını elbet gorursun puahaHaftaya zenginim ben dm yakarım
Harbiden haa ben takıldım snaa da samimiyet oluşmuştur diye puajaKanka senin bir tane rolünü görmedim ne hakla bana laf söylüyon yuh
Ben rol açmıyorum eğer bu bi sorunsa evet sorunKanka senin bir tane rolünü görmedim ne hakla bana laf söylüyon yuh sasirdim
Kupon atsin yok olacam pauab@Erhan2121 kanka bı sal da yolumuza bakalım ahshshshsh 😁😁
Sorun yok 👍🏽😁 devammHarbiden haa ben takıldım snaa da samimiyet oluşmuştur diye puaja
Arkadan kazanıp dağıtıyor ablaBen rol açmıyorum eğer bu bi sorunsa evet sorun
Bol şansEv bir yerde seri yapacak diye hissediyorum bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 946725
Bol şansEv bir yerde seri yapacak diye hissediyorum bakalım
Bolsans dost umarım sansin devam ederEv bir yerde seri yapacak diye hissediyorum bakalım
Fesatlık yapman la cuma cumaTövbe tövbe 😁
Hadi rastgele bunu da geçersek önümüz açıkEv bir yerde seri yapacak diye hissediyorum bakalım