- 28,924
- 11,487
- 113
3 5
Dun sôzler veriyordun yine kayboldun ortalıktan
Borcunu öde .dün betistten çektin 5000 onuda yedin biliyorum.sen insan degilsinLoseee
Vay canına. Reis 5000 çekip 500 unu ödemedi mi 😱Borcunu öde .dün betistten çektin 5000 onuda yedin biliyorum.sen insan degilsin
Aşağılık olursa birisi boyle oluyor iste.Vay canına. Reis 5000 çekip 500 unu ödemedi mi 😱
Barakudayada borcu varmis dün ögrendim o çocuguda bezdirmiş .ödememis aylarca.milletten ne koparirsa aliyor geri vermiyorVay canına. Reis 5000 çekip 500 unu ödemedi mi 😱
Kardeşim bak heryerde karşıma çıkma yeter la neyi yedim ank enisteye sor yazdım ben ona ta ne zaman siteye belge yolladım dieBorcunu öde .dün betistten çektin 5000 onuda yedin biliyorum.sen insan degilsin
Halen utanmadan forumda dolanıyor bir de Zübükzade.Aşağılık olursa birisi boyle oluyor iste.
Betist belge istemez yalanini kerim senin 65 gundur atmadigin palavra kalmadiKardeşim bak heryerde karşıma çıkma yeter la neyi yedim ank enisteye sor yazdım ben ona ta ne zaman siteye belge yolladım die
Bi de attigi yalana bak betist belge istemismis .ne hikmetse bu hiyardan tüm siteler belge istiyor.3 .çekimini yapiyor bana soylediklerini sayabiliyorum sadece ya belge istiyorlar ya hesabindaki paraya bisey oluyor.surekli palavraHalen utanmadan forumda dolanıyor bir de Zübükzade.
Lan o sitede ilk cekimBi de attigi yalana bak betist belge istemismis .ne hikmetse bu hiyardan tüm siteler belge istiyor.3 .çekimini yapiyor bana soylediklerini sayabiliyorum sadece ya belge istiyorlar ya hesabindaki paraya bisey oluyor.surekli palavra
Baskana,enisteye soz verdim gondercem dedin yine yedin parayi dün kayboldun mu ortadan anliyoruz ki parayi yemissin.cok serefsizsin sen var yaKardeşim bak heryerde karşıma çıkma yeter la neyi yedim ank enisteye sor yazdım ben ona ta ne zaman siteye belge yolladım die
Betistte ilk cekimde olsa belge istemez .yalanı birak .sana bin kere dedim adam ol birazcik diyeLan o sitede ilk cekim
Bosver reis böyleleri Allah var dese bile inanmam. Ateist olurum hemen. Geçmiş olsun sana dostBi de attigi yalana bak betist belge istemismis .ne hikmetse bu hiyardan tüm siteler belge istiyor.3 .çekimini yapiyor bana soylediklerini sayabiliyorum sadece ya belge istiyorlar ya hesabindaki paraya bisey oluyor.surekli palavra