Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 200₺ Hedef 2500₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
4,014
113

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
4,014
113
Kardeşim bak heryerde karşıma çıkma yeter la neyi yedim ank enisteye sor yazdım ben ona ta ne zaman siteye belge yolladım die
Betist belge istemez yalanini kerim senin 65 gundur atmadigin palavra kalmadi

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
4,014
113
Halen utanmadan forumda dolanıyor bir de Zübükzade.
Bi de attigi yalana bak betist belge istemismis .ne hikmetse bu hiyardan tüm siteler belge istiyor.3 .çekimini yapiyor bana soylediklerini sayabiliyorum sadece ya belge istiyorlar ya hesabindaki paraya bisey oluyor.surekli palavra

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
4,014
113
Kardeşim bak heryerde karşıma çıkma yeter la neyi yedim ank enisteye sor yazdım ben ona ta ne zaman siteye belge yolladım die
Baskana,enisteye soz verdim gondercem dedin yine yedin parayi dün kayboldun mu ortadan anliyoruz ki parayi yemissin.cok serefsizsin sen var ya

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Bi de attigi yalana bak betist belge istemismis .ne hikmetse bu hiyardan tüm siteler belge istiyor.3 .çekimini yapiyor bana soylediklerini sayabiliyorum sadece ya belge istiyorlar ya hesabindaki paraya bisey oluyor.surekli palavra
Bosver reis böyleleri Allah var dese bile inanmam. Ateist olurum hemen. Geçmiş olsun sana dost :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...