Ben seni tutuyorum herzaman ki gibi,,yaparsın sen becerirsin,,Hepsini kaybettim bu roldeki odulede talibim dost iznin olursa
Ben seni tutuyorum herzaman ki gibi,,yaparsın sen becerirsin,,Hepsini kaybettim bu roldeki odulede talibim dost iznin olursa
Kral hissediyom ikiside basarili olacak aslinda burayi etmene gerek yok 🤣Komutların için teşekkürler dost kaça kadar takipleyeyim onu da söyle
Yaffff senin kadarr listeyi adam yok heralde bu forumda,,jeryerde listede liste,,ne taktın bu liste işine yaa broooMalesef dm atanlar olmustu listeyi al ama yeter biz alalim artik deei bende adaletten sasmiyacam seni de mulayim dostumun konusuna yolcu edelim 🤣
Mamoste bugün sana vermicek bana ödülü verecek sen doydun bugün yeter artık her rolde basi çekiyor ayıptır puahahMalesef dm atanlar olmustu listeyi al ama yeter biz alalim artik deei bende adaletten sasmiyacam seni de mulayim dostumun konusuna yolcu edelim 🤣
Evet ben de attım valla burama kadar gelmişti 🙂Malesef dm atanlar olmustu listeyi al ama yeter biz alalim artik deei bende adaletten sasmiyacam seni de mulayim dostumun konusuna yolcu edelim 🤣
@Mamoste başarılı olursa haber et de haracimizi alalim😀Kral hissediyom ikiside basarili olacak aslinda burayi etmene gerek yok 🤣
Sende bozdun 🙂Mamoste bugün sana vermicek bana ödülü verecek sen doydun bugün yeter artık her rolde basi çekiyor ayıptır puahah
Hepimiz mamostenin rolüne göz diktik bugün puaha@Mamoste başarılı olursa haber et de haracimizi alalim😀
Ben deliyim zatenSende bozdun 🙂
Halk istiyorYaffff senin kadarr listeyi adam yok heralde bu forumda,,jeryerde listede liste,,ne taktın bu liste işine yaa brooo
36k çekim olursa kimi eleyelimListe bastan beri burda olup hala olanlar
@AnosValous
@Btas70
@Batugs09
@murobaşkan
@Pikaçuu
@NoEscapE
Ve ben toplam 7
37k cekim olursa 7 kisi 1k konu kapandi bb
Uyuya kalırsak silme biziMaçın bitmesi gerekli sonuçlanması için
Evet hakkaten sabahliyacazMaçın bitmesi gerekli sonuçlanması için
Beni ele 🙂🤣36k çekim olursa kimi ekleyelim![]()
4 saattir birdasin seni siler miyim hiçUyuya kalırsak silme bizi