- 51,712
- 48,892
- 113
Öyle yapmıştır zaten dost çevrim bitirmeye caliayordu kar cebe yakışırDost istersen hiç paranı riske etme çekebiliyorsan kalanını çek en azından cebinde paran olur
Öyle yapmıştır zaten dost çevrim bitirmeye caliayordu kar cebe yakışırDost istersen hiç paranı riske etme çekebiliyorsan kalanını çek en azından cebinde paran olur
Çevrim bitti bu yatan kuponla işte ne bonusu aldı bilmiyorum belki çekim minimum limiti vardır yoksa çeksin dediğin gibi kar cebe yakışır dostÖyle yapmıştır zaten dost çevrim bitirmeye caliayordu kar cebe yakışır
Terbıkler dostZaten çekim miktarı maksimum bonusun 5 katılmış sonradan öğrendim
Siteden çekim talebinde bulundum
Başka yerden devam edeceğiz
Gelsede değişen bişey yoktu o zamanZaten çekim miktarı maksimum bonusun 5 katılmış sonradan öğrendim
tebrikler yinede devam edeceksen destekleriz dostZaten çekim miktarı maksimum bonusun 5 katılmış sonradan öğrendim
O zaman sevinelim mi dost para siteye kalmadı kuoon yattıZaten çekim miktarı maksimum bonusun 5 katılmış sonradan öğrendim
Hayırlı sabahlar dostNeyse beyler cümleten hayırlı sabahlar benim gözler kaydı uyuyalım yarın ola hayrola kazancınız bol şansınız var olsun
Gece olduğu için geçilmiştir dost izin verildiyse sorun yokturÇekime izin verilmiş henüz ödenmedi
Kesene bereket