- 90,655
- 100,231
- 113
İlla ki pınar sucuk dostMiami fetisi var basketcilerin dost
İlla ki pınar sucuk dostMiami fetisi var basketcilerin dost
Kararsız kaldık dostNerde kupon
Yeminle 22 kelime yazmis bilincalti mesaj olarak 1000Hadi kupon nerede dost ?
vallahi ağır küfürler edip yönetime bildirecem kendimi şimdi ne güzel 10 da uyurdum 1000 tl için uykusuz kaldık
Uykumuz geleyiKararsız kaldık dost
Ulan var ya o 22 nasıl bi musallat oldu kurtulamıyoruz dostYeminle 22 kelime yazmis bilincalti mesaj olarak 1000
Kanki nasil ayarladin bunu?
İyi geceler recebımUykumuz geleyi
Bilerek yaz 22 kelimelik bilincalti mesaj olarak bir kelime sec desemUlan var ya o 22 nasıl bi musallat oldu kurtulamıyoruz dost
37 sayi attilar geldi 😉Beezilya karilar fauller dolmus 36,5 ust
arkadasda dep 3 per ust dedi oda 18 atti oda geldi valla37 sayi attilar geldi 😉
Bu sessizlik beni tedirgin ediyo RecoSet krueger alsal bıtmıstı
22 den hiç yüzümüz gülmedi ki dost 22 ye bi kere 750 lira tek attım geldi hiç unutmamBilerek yaz 22 kelimelik bilincalti mesaj olarak bir kelime sec desem
YAPAMAZSİN
Demek ki gecenin sonunda mutlu son olacak
En basinda tenis biter bitmez yazdim corintians 3.ceyrek alir siye dinlemedi dogal olarak tuttu37 sayi attilar geldi 😉
Nba baslamasını beklıyo muhtemelenBu sessizlik beni tedirgin ediyo Reco
Gidip basmadin prensese dedeye
Kuponu 02.22 de paylasirsa uyeligimi sonlandirrrim22 den hiç yüzümüz gülmedi ki dost 22 ye bi kere 750 lira tek attım geldi hiç unutmam
Geçen 22.22 de forumda son görülmem yatmışım o saatte arkadaş ss almış attı bana büyü o dost bi 50 bin vursak cübbeliye okutacamKuponu 02.22 de paylasirsa uyeligimi sonlandirrrim
Belki de sanıye bile 22 ydiGeçen 22.22 de forumda son görülmem yatmışım o saatte arkadaş ss almış attı bana büyü o dost bi 50 bin vursak cübbeliye okutacam