- 26,403
- 16,421
- 113
Öder öder dert etme yaz desteğe hallediyolar. Havaleyi 1dk da ödüyo neyle çektin senYav koddan 30 lira çıktıydı o da 1 K oldu 40 dkda 5 kupon geldi arka arkaya. Tam rüzgarı aldım gidiyordum paramı ödemiyorlar 😂
Öder öder dert etme yaz desteğe hallediyolar. Havaleyi 1dk da ödüyo neyle çektin senYav koddan 30 lira çıktıydı o da 1 K oldu 40 dkda 5 kupon geldi arka arkaya. Tam rüzgarı aldım gidiyordum paramı ödemiyorlar 😂
gıdı gıdı 😁Was bayadır öyle zaten rekabetçi de değiller yıllardır. Koş koş oynuyolar wall ayrıldığından beri beli doğrultamadı
Nolduuugıdı gıdı 😁
seni gıdıkladım 🤣Nolduuu
Havaleyle çektim 2 saat oldu ödemiyorlarÖder öder dert etme yaz desteğe hallediyolar. Havaleyi 1dk da ödüyo neyle çektin sen
Yaz canlı desteğe kanka. Asla o kadar sürmez normalde çünküHavaleyle çektim 2 saat oldu ödemiyorlar
Mola almasalar iyiydi tam hızlandı mola aldılarBarem kendine geldi güzel
10. Bağlanışım biliyom 1dkda ödüyordu normaldeYaz canlı desteğe kanka. Asla o kadar sürmez normalde çünkü
Hep aynı hikaye. Ama bunlar yavaşlamaz bence 65 çıkabilir eğer bilerek atmamazlık yapmazlarsaMola almasalar iyiydi tam hızlandı mola aldılar
İçine doğmuştur 121 çıkacaktır belki de 😀Biz bi de 119 bekliyoruz. Ben niyeyse 121 sanıyorum