Sans bu toprakları terketti. Ama bilgi analiz profesyonellik bu işi götürür. Hadi kazancımız bol.olsun dostSelam dostlar bir dostumuz çok ısrar etti; al bu 500 ü rolling yap sen hedefe ulaşırsın biliyorum birkaç dosta şans parası atarsın dedi.
Biz de kırmadık
bakalım inşallah mahcup olmayız
Şans yanımızda olsun
Bol şanslar reisSelam dostlar bir dostumuz çok ısrar etti; al bu 500 ü rolling yap sen hedefe ulaşırsın biliyorum birkaç dosta şans parası atarsın dedi.
Biz de kırmadık
Şans yanımızda olsun
Bol şansSelam dostlar bir dostumuz çok ısrar etti; al bu 500 ü rolling yap sen hedefe ulaşırsın biliyorum birkaç dosta şans parası atarsın dedi.
Biz de kırmadık
Şans yanımızda olsun
Bu dostla tanısmak ısterımSelam dostlar bir dostumuz çok ısrar etti; al bu 500 ü rolling yap sen hedefe ulaşırsın biliyorum birkaç dosta şans parası atarsın dedi.
Biz de kırmadık
Şans yanımızda olsun
Harbiden ha bir bana gelmedi al bugün mesaiyi bırak roll yap demedi bana 🤣Bol şans dost
Kim lan bu. Hep karşımıza çıkan ibrahim yılmaz foruma mı girdi
Bize uğramaz Robin hoodRobin hood var,sesime gel robin hood
İsmi lazim olmayan hayirsever dost selâm söyle dedi Drogba yaSans bu toprakları terketti. Ama bilgi analiz profesyonellik bu işi götürür. Hadi kazancımız bol.olsun dost
Çok beklersin 😂😂Harbiden ha bir bana gelmedi al bugün mesaiyi bırak roll yap demedi bana 🤣
bol şans kankaSelam dostlar bir dostumuz çok ısrar etti; al bu 500 ü rolling yap sen hedefe ulaşırsın biliyorum birkaç dosta şans parası atarsın dedi.
Biz de kırmadık
Şans yanımızda olsun
bol şansSelam dostlar bir dostumuz çok ısrar etti; al bu 500 ü rolling yap sen hedefe ulaşırsın biliyorum birkaç dosta şans parası atarsın dedi.
Biz de kırmadık
Şans yanımızda olsun
Doğru yaparYok be dost bizde gizli kapaklı işler olmaz olsa olsa @Enişte dir
Bolsans