- 38,348
- 20,507
- 113
Herkes fıssss çıkınca öyle oldu biraz 🤣Eşya fıs dedikten 2 dk sonra ben
Herkes fıssss çıkınca öyle oldu biraz 🤣Eşya fıs dedikten 2 dk sonra ben
Kiniyorum
En son 2017 de verin yetkiyi diyen birine verdik yetkiyi kardeşim bana siyaset yaptırma 🤣Herkes fıssss çıkınca öyle oldu biraz 🤣
Kınama dost başına gelir yapma bak ferdi kendini asmış öldü diyorlar yazık olduKiniyorum
Dur lan hhahahahahEn son 2017 de verin yetkiyi diyen birine verdik yetkiyi kardeşim bana siyaset yaptırma 🤣
O şeytanın anasını belleyen adamı hatirlattirma bana sinirlerim.hopluyoEn son 2017 de verin yetkiyi diyen birine verdik yetkiyi kardeşim bana siyaset yaptırma 🤣
Paypal varDrogbadan sonra sıra sende dost
@ferdikadıoğlu na payfix ilet
Benden başka hatırlatan yoksa iyi ben minibüse binince bile aklımda shahahO şeytanın anasını belleyen adamı hatirlattirma bana sinirlerim.hopluyo
Lütfen aramızdan ayrılan arkadaşları etiketlemeyelim ruhları şad olsun şuan ruhu burdadır ferdininDrogbadan sonra sıra sende dost
@ferdikadıoğlu na payfix ilet
Eyvallah aslanım@Mamoste uygunsa ben hakmımı @Mrlbra kardeşime devretmek istiyorum benden bin kat iyidir bu işte
Böyle tefeci mi olur olum roll bakiyesi kovalıyor 🤣@Mamoste 3. Bendim devam edelim mi dost benden
Sermaye topluyorBöyle tefeci mi olur olum roll bakiyesi kovalıyor 🤣
Vade zamanı gelince faizi freesecond ile ödeyebilir miyiz dost hem hızını ölçmüş oluruz 🤣Sermaye topluyor