- 2,846
- 1,272
- 113
Bugün mü olucak bilgim yok daAçıklama yaptım dost konuda
Olurda hedefe ulaşırsak ödül dağılımında öncelik geçen gece takip edenlerde olacak
Bugün mü olucak bilgim yok daAçıklama yaptım dost konuda
Olurda hedefe ulaşırsak ödül dağılımında öncelik geçen gece takip edenlerde olacak
Sağlık olsun diyelim o zaman takip etmedik geçen gece 😂Açıklama yaptım dost konuda
Asya da arap ülkeleri bizi dışlar diye ağlamış UEFA ya onlarda Avrupa kıtasında gel oyna demiş, bjk maccabi maçı olacak ya,onu konusurken anlattilarOrta doğu ülkesinin Avrupa maçlarında ne işi var....
Sende az değilsin reis küçümseme kendiniBasketciyim diyenlere derslik kupon güzel oran tebrikler israilde terletmeden almış
9.5 milyonluk ülke ama çoğu branşta başarılılarAsya da arap ülkeleri bizi dışlar diye ağlamış UEFA ya onlarda Avrupa kıtasında gel oyna demiş, bjk maccabi maçı olacak ya,onu konusurken anlattilar
Sırplarda aynı şekil9.5 milyonluk ülke ama çoğu branşta başarılılar
Bol şanslar reisİkinci adım biraz uzun soluklu olacak Kusura bakmayın
Ekli dosyayı görüntüle 666287
bol şansİkinci adım biraz uzun soluklu olacak Kusura bakmayın
Gelsinde önemli olan oİkinci adım biraz uzun soluklu olacak Kusura bakmayın
Yok aga tarafa pek girmiyoz alt üst işi bu maçlarda yaktı bizi kadrolar hep zayıf euroleguae nba den dolayı kaşınıp oynuyoz alıp veriyoz bişi kalmıyo 😅Sende az değilsin reis küçümseme kendini
Buyur dost ukrayna kazanr ne diyon puhahabaBasketciyim diyenlere derslik kupon güzel oran tebrikler israilde terletmeden almış