Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,997
13,053
113
Peki usta bu olay tam olarak ne zaman gerçekleşti. Senin mülayime 3 k muhabbetini uzun zaman önceden biliyorum. Niye o zaman sıcağı sıcağına konuşmadın bu konuyu kendisiyle de şu an parasız kalıp krize girince para istiyorsun. Sen senin attığın parayı ben bunh atıyorum ama kazanırsak yarı yarıya diye ya da bir yüzdelik koyup da mı attın, yoksa gönlümden koptu al takıl diye mi attın, eğer ki al takıl diye attıysan, şimdi yakasına yapışma hakkın yok. Bir daha alışverişe girmezsin olur biter. Hee bana kalsaydı eğer sen bana 3 k atsan ben o parayı 50 k yapsam sana ordan attığından fazlasını paslardım senin paran uğurlu geldi diye yalan değil ama atmayanı da suçlayıp param da param diye milleti darlayamayız. Sonuçta borç vermemişsin anladığım kadarıyla. Bol şans.
Kemal senle aramız iyi değil ama lafının erisin güzelliğin de olmuştur Allah razı olsun sıcağı sıcağına da konuşuldu adamın bizi salak yerine koyması kötü burda :)

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,886
1,077
113
Rol kazanırsa temennimiz kaybetmesi yönünde haksızlığa uğrayabilirsinz ona göre takip edin rolcü arkadaş tanıdıklarına dağıtıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...