Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Roll takip etme şartı mı var?
Gönlünden kopana yollamış, bizde yazdık görmedi böyle mi konuştuk..
Yarın bir gün sen bu duruma geleceksin görmediğin insandan bu tavrı alırsan hoş olmaz..
Ciddi anlamda görmedi gözden kaçıyorsa eyv sorun yok ama gorupte vermiyorsa sorun vardır ki @Mamoste roll de ghost gibi kuponu atıp kaçıyor zaten dikkat etmediğini düşünüyorum yani gözünden kacmista olabilir bedduaya gerek yok ...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
reis ben sana diyorumki takip edenler ödül aldı , bilmediğin için yanlış yorum yapıyorsun , bu arkadaşta takip etti ama daha cok takip edenler vardı
Ya takip eden 6 kişi vardı 4 kişi ödül aldı bundan çok @djebbi takip etti onada ödül gitmedi adam tek kelime etmedi şahsen bana kalsa djebbini. Almasını isterdim

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Kankacim konuyu bilmiyordum benim alakam yokta şöyle ki roll takip edilip sabah ödül verilmemiş @Szyan a orda Szyan haklı sonradan gelenlere vermiş roll sahibi ama surda da hakliyken haksiz konusuna düşüyor dedim. Beddua etmesi hoş olmadı kaybettiği için konu sahibi kankacim bunu yapmayalım kim olursa olsun ...
Froumda hiç bir etkinlik açmayan adamlar hak talebe hangi hakla giriyorlar ki anlamsiz hep ise yaramaz adamalar forumu kirletiyor rol takip edersin seçilirsin bazen bazen de secilmezsin bunun için kavga etmenin anlamı varmi 500 lira için adama beddua edilirmi

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,398
6,508
113
Dost konuya hiç dahil olma gibi niyetim yok ama rol takip etmek zorundasın etmiyorsan hakkın yok bukadar basit gelirse çekiliş değil bu
Valla reis, takip eden 20 kişiyse 10a mı bölecek.
Ben takip edeni gördüm de ne oldu :) yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz var @TheNightMare sağ olsun hepsinde de dönüşünü yapmıştır. Ama diğerleri konusunda canları sağ olsun der geçerim..

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
Artık ne duamsın ne bedduaaa... :D

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Froumda hiç bir etkinlik açmayan adamlar hak talebe hangi hakla giriyorlar ki anlamsiz hep ise yaramaz adamalar forumu kirletiyor rol takip edersin seçilirsin bazen bazen de secilmezsin bunun için kavga etmenin anlamı varmi 500 lira için adama beddua edilirmi
Beddua konusunda kesinlikle haksız kaybına üzülmez ama bunu yapmamaliydi

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,202
6,308
113
Kavga edin lan çok zevkli oluyor 😬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...