- 51,723
- 48,896
- 113
4 kişi seçildi ödüller gönderilecekDost eskiden paylasilirdi liste açıklanmadı bir önceki etkinlikte aciklansaydi iyiydi sanki
4 kişi seçildi ödüller gönderilecekDost eskiden paylasilirdi liste açıklanmadı bir önceki etkinlikte aciklansaydi iyiydi sanki
Borçla kumar yapan olur da dost roll açmak hoş olmamış sağlık olsun en kısa zamanda toparla sakin ol şu zamanlar iyi gecirmen gerekli sakinleserekCanım çok sıkkın moralim sıfır bayramda 1lira yoktu dün geceden beri 4 rol actum beceremedim yani anlayacağınız dün geceden bu saate 7k borcum oldu
Resmi tatil de dostum adam kurumsal çalışıyotHakan parayı vurdu bence uğramıyor buralara parası bitince gelir
Adam ?kardo adam daha dün roll açtı la
reis vardır bi anlaşmazlık , halledilir , hakarete gerek yokAdam ?![]()
Kazananlar nereye kaçtı beni bulsunlar hemenacıkladı reis 4 kişi
Hakaret görmedim neyse adamın konusunu çokta bulandırmayalımreis vardır bi anlaşmazlık , halledilir , hakarete gerek yok
Borç değilse verdiğin paranın peşine düşmek hoş değil. Borç ise de karşı tafın yaptığımız@Mülayim6060 uyanık seni o attığım senden misliyle çıksın uyanıksın ya
Hakketen sende abarttın dost. Yani borc değilse verdiğin bu kadar kendini düşürmene gerek yok. Adam düşünüp güzellik yapmıyorsa zorlama boşver@Mülayim6060 3k alırken iyiydikardeş benim paramı yolla muhattaplığı keselim
onları zor bulursun 😁Kazananlar nereye kaçtı beni bulsunlar hemen
dünden beri 4 kere ödül alıp roll becerememişsin bence gençlerin önünü açKazananlar nereye kaçtı beni bulsunlar hemen
Dost maksat benim gibi olanlarda faydalansin diye rol actum teşekkürler idi dileklerin içinBorçla kumar yapan olur da dost roll açmak hoş olmamış sağlık olsun en kısa zamanda toparla sakin ol şu zamanlar iyi gecirmen gerekli sakinleserek
Adam ödül almamış borç almışdünden beri 4 kere ödül alıp roll becerememişsin bence gençlerin önünü aç![]()
Konuda aktifler dost kaçan yokKazananlar nereye kaçtı beni bulsunlar hemen
Tamam dost @Mülayim6060 dost kendi kontenjanindan alırdı bizi demekki durum iyi değil neyse artik4 kişi seçildi ödüller gönderilecek
Sen attığın 3000 i rol kazanınca aldın mıHakaret görmedim neyse adamın konusunu çokta bulandırmayalım
Onun suçu yok dost o ilgilenmedi mamoste ile Osman dost hakimler konuyaTamam dost @Mülayim6060 dost kendi kontenjanindan alırdı bizi demekki durum iyi değil neyse artik
Senle bile bonus kovalamışlığımız var çekim yapip sana atmadığı düşün ? Ne kadar ayıp olurdu dimiBorç değilse verdiğin paranın peşine düşmek hoş değil. Borç ise de karşı tafın yaptığımız
Hakketen sende abarttın dost. Yani borc değilse verdiğin bu kadar kendini düşürmene gerek yok. Adam düşünüp güzellik yapmıyorsa zorlama boşver
Bol şansSC Espinho U21
AAS Mamede U2
Ev seti 4 farkla yener