- 2,559
- 979
- 113
reis takip edene veriliyor , en başından beri burda olan adamların hakkın degil miBen baştan aşağı takip etsemde alınmıyorum listeye ya da listeye alınıyorum bi şekilde odul alamıyorum genelde aynı kişiler alip gidiyor sorun yok
reis takip edene veriliyor , en başından beri burda olan adamların hakkın degil miBen baştan aşağı takip etsemde alınmıyorum listeye ya da listeye alınıyorum bi şekilde odul alamıyorum genelde aynı kişiler alip gidiyor sorun yok
Ah be kardeşim rol sonunda çok üzüleceksin o kadar takip edip yerine yeni gelen birisi tanıdık diye alacak ödülü rol sahibinde adalet duygusu yokreis takip edene veriliyor , en başından beri burda olan adamların hakkın degil mi![]()
Dost objektif ol roll sahibi biri olsan kime ödülleri verirsin son anda gelen tebrikler yazana mi baştan beri emek verene mi ? 🤔Ben baştan aşağı takip etsemde alınmıyorum listeye ya da listeye alınıyorum bi şekilde odul alamıyorum genelde aynı kişiler alip gidiyor sorun yok
canı sagolsun sorun yokAh be kardeşim rol sonunda çok üzüleceksin o kadar takip edip yerine yeni gelen birisi tanıdık diye alacak ödülü rol sahibinde adalet duygusu yok
Dostum buralarda yeni olmadığını aşikar ben bu roll özelinde de konuşmuyorum doğrudur burda kim hak ettiyse ona verilmiştir genelde öyle olmuyor işte onu diyorumreis takip edene veriliyor , en başından beri burda olan adamların hakkın degil mi![]()