- 56,728
- 16,569
- 113
2-1
kendi aralarında paylaşılıyor ise emeğe saygı yoktur der bidaha takip etmeyiz fakat bu arkadaş sabahta roll actı ve takip edenlere verdiDostum buralarda yeni olmadığını aşikar ben bu roll özelinde de konuşmuyorum doğrudur burda kim hak ettiyse ona verilmiştir genelde öyle olmuyor işte onu diyorum
Haklısın dost dogru olan o zaten burda da o yapıldıysa zaten sorun yok ben genel roller için dedim konu sahibi adaletli biridir muhtemelen zaten ona lafım yokDost objektif ol roll sahibi biri olsan kime ödülleri verirsin son anda gelen tebrikler yazana mi baştan beri emek verene mi ? 🤔
Tamam genelde nasıl veriliyor bilmiyoruz bazı rollerde haksızlık yapiliyordur ama her rollde aynı değil emek verdiğini gören roll sahipleri oluyorDostum buralarda yeni olmadığını aşikar ben bu roll özelinde de konuşmuyorum doğrudur burda kim hak ettiyse ona verilmiştir genelde öyle olmuyor işte onu diyorum
En güzeli dost oyle adam bulmak zor kesesine bereketkendi aralarında paylaşılıyor ise emeğe saygı yoktur der bidaha takip etmeyiz fakat bu arkadaş sabahta roll actı ve takip edenlere verdi
3 2Şimdi 4 olalım
Olacak bu is