- 88,637
- 30,910
- 113
AlamazGimnasia 2. Çeyrek alır 2.30 oran @Mamoste
AlamazGimnasia 2. Çeyrek alır 2.30 oran @Mamoste
NiyeAlamaz
1 saat daha dayan kardeşim pes etmek yokvalla çok uykum geldi bu arada![]()
Ahmet sen uyurken o ellerin rüyanda bile durmaz la makinalı tüfek mübarekvalla çok uykum geldi bu arada![]()
Ew daha ıyı
Canliskor sitesi gibiBen rol aççam zaman @ahmetc10 sana haber vercem dost maçı açıp izlememe gerek yok senden takip etmek daha iyi
HahahahahhaCanliskor sitesi gibi
Bugun biri konu açmış iki kişiye dm diye baktım ahmet dakikayı geçtim saniye saniye yazıyor adama şans bile dilemeden yavaşça çıktım konudan
Shshhahsdjjahdhd sağlam güldürdü 🤣🤣🤣Canliskor sitesi gibi
Bugun biri konu açmış iki kişiye dm diye baktım ahmet dakikayı geçtim saniye saniye yazıyor adama şans bile dilemeden yavaşça çıktım konudan
Ayakta niye takip ediyorsun gerek yokki otur uzan öyle takip et@Mamoste reisim çok uykum var. son adım yapacaksan onu da takip ediyim. daha da devam edeceksen uyuyayım valla ayakta duramıyom
İlk hesapta 100bin mesaj var mıydı hacı40fırın
Belli olmaz bu islerEw daha ıyı
55 falandı galıba yanlıs hatırlamıyosamİlk hesapta 100bin mesaj var mıydı hacı
Adam heyecanlı oturmuyorAyakta niye takip ediyorsun gerek yokki otur uzan öyle takip et![]()
Adam enerji tasarrufu yapıyor heralde elektrik akımı felan mı acaba şarj ediyor kendini hgahahahaAyakta niye takip ediyorsun gerek yokki otur uzan öyle takip et![]()
Sen uyu reis biz yerine takip edip ödülü sana yollarız@Mamoste reisim çok uykum var. son adım yapacaksan onu da takip ediyim. daha da devam edeceksen uyuyayım valla ayakta duramıyom
O bu değil de mamoste nereye düştüm ben diyip.kacti bence 🤣 🤣Adam enerji tasarrufu yapıyor heralde elektrik akımı felan mı acaba şarj ediyor kendini hgahahaha