- 42,621
- 43,612
- 113
Bocada 162 çıkar mıEnıste o ne daha axıklayıcı olurmusun
Bocada 162 çıkar mıEnıste o ne daha axıklayıcı olurmusun
One valla bilmiyom da enişte benim don seher yıldızı mavi haAdam popi olum sattı heralde parayı da yedi 1-2 aydır nerdeydi sanıyorsun eniştenin uçan kuştan haberi var senin donun mavi mi şuan bak bakayım
Alt macı bnceBocada 162 çıkar mı
Valla benimde maviOne valla bilmiyom da enişte benim don seher yıldızı mavi ha
Boşver recebim 1 lira atıyorum sana 3 yapacaksın çok basit aq 1i geri alırım kapanırsan 1 senin 1 i de joeye at o sekıl devam edelimEnıste o ne daha axıklayıcı olurmusun
Popi mopi ne salo anlamadım ben anlat bakamValla benimde mavi
Yolla gelsın enısteBoşver recebim 1 lira atıyorum sana 3 yapacaksın çok basit aq 1i geri alırım kapanırsan 1 senin 1 i de joeye at o sekıl devam edelim
BolsansMalesef son durum bu dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 641708
1 lira iyi para enişteBoşver recebim 1 lira atıyorum sana 3 yapacaksın çok basit aq 1i geri alırım kapanırsan 1 senin 1 i de joeye at o sekıl devam edelim
Cok fena reıs 😂75 liralık kuponda 600 küsür mesaj var adam büyük kumarcı herhalde
Bol şansMalesef son durum bu dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 641708
75 değilde 750 olsaydı şuan 15k felandı heralde75 liralık kuponda 600 küsür mesaj var adam büyük kumarcı herhalde
Burdan devam et recebimYolla gelsın enıste
1 adımda yollar seller olucak enişteBurdan devam et recebim
Attım ona 1i 3 yapacak kazanırsa ben 1i alıcam 1i senin sen aynı şekilde yapacaksın 1i 3 kazanamazsa yapacak bir şey yok 31e devam1 lira iyi para enişte
Çok zor oda 1-0 dan 2-3 veren adam alabilmesi çok çok zorTüm oyunları alması lazim