- 73,531
- 39,033
- 113
Alırım dediysem alırım 😀Senin metin işi noldu 😂
Alırım dediysem alırım 😀Senin metin işi noldu 😂
Sonradan geldim benNormalde seni es geçmezdi bunlar
Adamsın makinayeğen rollculer daha doğrusu para yiyiciler grubuna 1 kisi daha katıldı an itibari ile. Soyadı marka ismi makina tüm rollerde boy göstermek üzere programlandı, tek eksiği rollcu bulmak 😹
Marka Üye yerine Rollcu Üye olarak değiştireceğim birazdan biyografimi. Artık makina markası da paralara ortak 😂Ne diyorsun la makine kulağını çekerim senin bak
Benim 500ü de alaydın 😂Alırım dediysem alırım 😀
Ona bir şey diyememBenim 500ü de alaydın 😂
HhahahahahahaMarka Üye yerine Rollcu Üye olarak değiştireceğim birazdan biyografimi. Artık makina markası da paralara ortak 😂
Hayırdır muro vermıyorduk zorlamı aldın algı yapıyorsun??Alırım dediysem alırım 😀
Lan ne zorla alacağım aldın mı dedi aldım dedim alacağım dedim bırakmam onuHayırdır muro vermıyorduk zorlamı aldın algı yapıyorsun??
HahahhahaZorla aldim dedi
Kral eskiden bu işi sen, @sinansrml63 @Aekrem @bella @murobaşkan @Golcümetin @Metings1905 yapardı şimdi herkes totemci, herkes ortakçiDur ben şu yazılanları izliyorum
Hak edene parası ulastı bu hafta 10 kısıyede guzellık yaptık onlar konusurz bız yaparızLan ne zorla alacağım aldın mı dedi aldım dedim alacağım dedim bırakmam onu
Hahhhãggagaaaa çabuk gönder 500Sıkıysa vermesinler falanlae filanlar
Yav bedo ovuyon mu gomuyon mu boyun devrilsin emiKral eskiden bu işi sen, @sinansrml63 @Aekrem @bella @murobaşkan @Golcümetin @Metings1905 yapardı şimdi herkes totemci, herkes ortakçi
Aynen aynen okudum recon kesıyoe tarla bos bulduSıkıysa vermesinler falanlae filanlar
Hakkını vereceksin TabiiHak edene parası ulastı bu hafta 10 kısıyede guzellık yaptık onlar konusurz bız yaparız
Alacaksın tabıHakkını vereceksin Tabii