- 48,801
- 20,177
- 113
Görüşürüz dostum 🖐🏻Eski ve yeni dostlar kendinize iyi bakın şimdi yatmak lazim görüşmek dileğiyle
Görüşürüz dostum 🖐🏻Eski ve yeni dostlar kendinize iyi bakın şimdi yatmak lazim görüşmek dileğiyle
Dün 10 du bugün 100 oldu git gide artiyo benim borç alıp vermedigim adamlar hayırlısı biride çikip benim demiyor ne hikmetse @Başkan sana borcum var miForumda cidden algı problemi çok fazla kansız gibi adamlara guven olmaz 100 kişiden borc alıp vermeyen şahıs bugün gelmis artist artist kelime yapıyor mamoste de onun ne olduğunu bilmesine rağmen yetki veriyor adama bu hayat ta paradan çok daha kıymetli şeyler vardır oda adamlıktır insanlıktır para gelir gider insanlık kalıcıdır bu saatten sonra kansız gibi adamlara peşkeş çeken kişilere de yazıklar olsun derim gunu kapatıp yatarım harbiden forumun da içine ettiniz
@vurucu999 bugünde utandik şükür dost puhaaForumda cidden algı problemi çok fazla kansız gibi adamlara guven olmaz 100 kişiden borc alıp vermeyen şahıs bugün gelmis artist artist kelime yapıyor mamoste de onun ne olduğunu bilmesine rağmen yetki veriyor adama bu hayat ta paradan çok daha kıymetli şeyler vardır oda adamlıktır insanlıktır para gelir gider insanlık kalıcıdır bu saatten sonra kansız gibi adamlara peşkeş çeken kişilere de yazıklar olsun derim gunu kapatıp yatarım harbiden forumun da içine ettiniz
Olum işin içine para girince üzmeyin bir birinizi bugün 300 olur yarın 3 bin olur o zaman roll konusuna gelince bundan sonra şöyle diyin benim roll takip etme bedelim en az 1k yapmayın dağıtım yapan adamada ayıp oluyor
Arkadasla gercekten ben mi anlatamiyorum mesele miktar mesrlesi degil diyeIyıce sımardılar para begenmıyor arsızlar puahaj
Sadece sen değil bı kaç kişi daha aynı hareketi yaptı zaten sadece senin için konusmuyolarArkadasla gercekten ben mi anlatamiyorum mesele miktar mesrlesi degil diye
Hergün yeni yeni totemciler cikiyor piyasaya, bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum Allah sonumuzu hayretsin.Mamo sürekli dagitan biri dağıtımın 3ü 5i olmaz taş atıp yorulan yok sonuçta bencede kesene bereket bro @Mamoste güzel rolling olmuş uzun soluklu
Senin 20 helal liran bazilarinin 200 haram lirasindan hayırlıdır Metin Hocam.Iyıce sımardılar para begenmıyor arsızlar puahaj
tek kelime soyleyecem ve yatacam allah yukarda sende 300 mü aldin yoksa 1 2 3 k civarlari bir rakammi aldin bana sadece bunu soylermisin baska bir tartişma icin sormadim merak ettigim icin sordum. ben miktardan once başka seylere bozuldum adam arka planda dagitacagi rakamlar okadar yuksekki burdakilere 500 bile diyemedi bende arka plandaki arkadaşlar daha cok alsin diye almak istemedim butun meselem budur. iyi sabahlarSadece sen değil bı kaç kişi daha aynı hareketi yaptı zaten sadece senin için konusmuyolar
3k dan da fazla aldım ben dost teşekkürlertek kelime soyleyecem ve yatacam allah yukarda sende 300 mü aldin yoksa 1 2 3 k civarlari bir rakammi aldin bana sadece bunu soylermisin baska bir tartişma icin sormadim merak ettigim icin sordum. ben miktardan once başka seylere bozuldum adam arka planda dagitacagi rakamlar okadar yuksekki burdakilere 500 bile diyemedi bende arka plandaki arkadaşlar daha cok alsin diye almak istemedim butun meselem budur. iyi sabahlar
Bkz. @Metings1905Forumda cidden algı problemi çok fazla kansız gibi adamlara guven olmaz 100 kişiden borc alıp vermeyen şahıs bugün gelmis artist artist kelime yapıyor mamoste de onun ne olduğunu bilmesine rağmen yetki veriyor adama bu hayat ta paradan çok daha kıymetli şeyler vardır oda adamlıktır insanlıktır para gelir gider insanlık kalıcıdır bu saatten sonra kansız gibi adamlara peşkeş çeken kişilere de yazıklar olsun derim gunu kapatıp yatarım harbiden forumun da içine ettiniz
Ne ekersek onu biçiyoruz dostum kimse kimseye durduk yere bu kadar destek atmaz veya sponsor olmaz. Sen iyi bi dostumuzsun şansın dönecektir illaki bol şanslar 😉@Mülayim6060 bombaci uzerine alinma lutfen gunde 10 destek konusunda cünku 10 dan fazla gardasim benim seviliyorsun 😋 😍
Sana ayrı verildiyse bu miktar kimsenin lafı olmaz ama dağıtım için verilen paradan kısıp kendine o kadar kaldıysa o zaman yanlış hareket olur kral3k dan da fazla aldım ben dost teşekkürler
Dağıtım için kisilip verilmedi gönlünden koptu banaSana ayrı verildiyse bu miktar kimsenin lafı olmaz ama dağıtım için verilen paradan kısıp kendine o kadar kaldıysa o zaman yanlış hareket olur kral
tamamdir. dogru dusunmusum o yuzden almis kadar oldum tesekr ederm parayi begenmemek degil yani bu konuda dalga gecen arkadaslar anladiysaniz kendi adima almama sebebimi anladiniz kansiz gibi en az 3 4 kisi daha vardir adamada yazik butun parasini mi dagitacak olsun ben almiyorm.3k dan da fazla aldım ben dost teşekkürler