Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 900 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Forumda cidden algı problemi çok fazla kansız gibi adamlara guven olmaz 100 kişiden borc alıp vermeyen şahıs bugün gelmis artist artist kelime yapıyor mamoste de onun ne olduğunu bilmesine rağmen yetki veriyor adama bu hayat ta paradan çok daha kıymetli şeyler vardır oda adamlıktır insanlıktır para gelir gider insanlık kalıcıdır bu saatten sonra kansız gibi adamlara peşkeş çeken kişilere de yazıklar olsun derim gunu kapatıp yatarım harbiden forumun da içine ettiniz
Dün 10 du bugün 100 oldu git gide artiyo benim borç alıp vermedigim adamlar hayırlısı biride çikip benim demiyor ne hikmetse @Başkan sana borcum var mi

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Forumda cidden algı problemi çok fazla kansız gibi adamlara guven olmaz 100 kişiden borc alıp vermeyen şahıs bugün gelmis artist artist kelime yapıyor mamoste de onun ne olduğunu bilmesine rağmen yetki veriyor adama bu hayat ta paradan çok daha kıymetli şeyler vardır oda adamlıktır insanlıktır para gelir gider insanlık kalıcıdır bu saatten sonra kansız gibi adamlara peşkeş çeken kişilere de yazıklar olsun derim gunu kapatıp yatarım harbiden forumun da içine ettiniz
@vurucu999 bugünde utandik şükür dost puhaa

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,433
17,183
113
Olum işin içine para girince üzmeyin bir birinizi bugün 300 olur yarın 3 bin olur o zaman roll konusuna gelince bundan sonra şöyle diyin benim roll takip etme bedelim en az 1k yapmayın dağıtım yapan adamada ayıp oluyor

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,638
12,138
113

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,933
7,460
113
enflasyon forumada vurmuş anlaşılan

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,864
37,901
113
120 tl cıgkofte durum 30 tl ayran 30 tl halka tatlı 100 tl sıgara 20 tl soguk buz gıbı su utanın be

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,257
9,014
113
Sadece sen değil bı kaç kişi daha aynı hareketi yaptı zaten sadece senin için konusmuyolar
tek kelime soyleyecem ve yatacam allah yukarda sende 300 mü aldin yoksa 1 2 3 k civarlari bir rakammi aldin bana sadece bunu soylermisin baska bir tartişma icin sormadim merak ettigim icin sordum. ben miktardan once başka seylere bozuldum adam arka planda dagitacagi rakamlar okadar yuksekki burdakilere 500 bile diyemedi bende arka plandaki arkadaşlar daha cok alsin diye almak istemedim butun meselem budur. iyi sabahlar

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
tek kelime soyleyecem ve yatacam allah yukarda sende 300 mü aldin yoksa 1 2 3 k civarlari bir rakammi aldin bana sadece bunu soylermisin baska bir tartişma icin sormadim merak ettigim icin sordum. ben miktardan once başka seylere bozuldum adam arka planda dagitacagi rakamlar okadar yuksekki burdakilere 500 bile diyemedi bende arka plandaki arkadaşlar daha cok alsin diye almak istemedim butun meselem budur. iyi sabahlar
3k dan da fazla aldım ben dost teşekkürler

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,377
20,523
113
Bkz. @Metings1905

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,257
9,014
113
3k dan da fazla aldım ben dost teşekkürler
tamamdir. dogru dusunmusum o yuzden almis kadar oldum tesekr ederm parayi begenmemek degil yani bu konuda dalga gecen arkadaslar anladiysaniz kendi adima almama sebebimi anladiniz kansiz gibi en az 3 4 kisi daha vardir adamada yazik butun parasini mi dagitacak olsun ben almiyorm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...