- 80,979
- 54,137
- 113
203
Anasını satayım o 22 nin bitirdi bizi 8 sene önce 4 yıllık bi ilişki vardı hala ordan kalan sayılı şekilli şifreleri kullanıyorum bir de bu 22
Eniste manita işinin bir faydasini gormedik bundan sonra olursa evliklik olur zatenAnasını satayım o 22 nin bitirdi bizi 8 sene önce 4 yıllık bi ilişki vardı hala ordan kalan sayılı şekilli şifreleri kullanıyorum bir de bu 22
2 si lanetimiz gibi abq
Oda zor olur manita skmde değilde şimdi düşündüm her yerde farklı kullanıcı adı her yerde benzer ama farklı şifre kombinasyonları ne çok boşa harcıyoz hafızayı hafızEniste manita işinin bir faydasini gormedik bundan sonra olursa evliklik olur zaten
Hesabini patlatiriz artik enişte formülü oturttukOda zor olur manita skmde değilde şimdi düşündüm her yerde farklı kullanıcı adı her yerde benzer ama farklı şifre kombinasyonları ne çok boşa harcıyoz hafızayı hafız
Yok la o manita zamanları her yere ismi koyulur ya ismi değilde bazı harfler falan omları kullanıyorum hep baktım geçen bir dost hesaba girsene benim dedi onunda şifre manita nın ismini koymus kumarbazlar böyledirler demek dostHesabini patlatiriz artik enişte formülü oturttuk