- 90,669
- 100,238
- 113
Anasını sattıgımın NBA sı bitirdi milleti dededen beter
Biraktilar yavFaul yapacak 3 atacak faul yapacak gelecek dost senaryo bu sekıl
Bir 3 ya da 2 bile alsa umut olurdu BostonBiraktilar yav
Aynen nba de havali olacaklar ya birakiyorlar boyle sonlardaBir 3 ya da 2 bile alsa umut olurdu Boston
Aynen aynen anasını sktmn firavunlarıAynen nba de havali olacaklar ya birakiyorlar boyle sonlarda
Hadi görüşürüz dostNeyse yapacak bisey yok gecmis olsun herkese iyi sabahlar
Valla oyle dost haklisinAynen aynen anasını sktmn firavunları
İnsanların zaafları var dost sen baskette kazanıyorum diyorsun dede oynuyon biz rulette kazanıyoruz diyoruz dede oynuyoruz sahti de teniste kazanıyor oda inadına NBA ya bırakıyor
Gorusuruz dostHadi görüşürüz dost
ben bu memphis ile clevin.varya maç başı üst aldık adamlar 3 pere deli gibi başladı 9.50 var 16 sayı perde cıkan 52 sayı barem 68.5 du ya 2 maç koyduk futbol 2.50 şer oran güzelim kuponu yaktılarGorusuruz dost
Geçmiş olsn kardoben bu memphis ile clevin.varya maç başı üst aldık adamlar 3 pere deli gibi başladı 9.50 var 16 sayı perde cıkan 52 sayı barem 68.5 du ya 2 maç koyduk futbol 2.50 şer oran güzelim kuponu yaktılar
gelen 2 maça bakGeçmiş olsn kardo
Vay ak ole nbanın nedir ulan bu bahsızlıkgelen 2 maça bak
gidio carmelita 3.5 üst diycektim dedim ki tüm futbol bültenş üst olmaz patlatırlar nba alım ulan futbol bülteni üst oldu oda gelmiş iy dan 3-1gelen 2 maça bak
İlk aklına geleni oynayınca değiştirecegın maç yatıyorgidio carmelita 3.5 üst diycektim dedim ki tüm futbol bültenş üst olmaz patlatırlar nba alım ulan futbol bülteni üst oldu oda gelmiş iy dan 3-1
Ak ne sanssızlıkmıs ulan bide iy dan qelmiş😑😑gidio carmelita 3.5 üst diycektim dedim ki tüm futbol bültenş üst olmaz patlatırlar nba alım ulan futbol bülteni üst oldu oda gelmiş iy dan 3-1
Şansız bedevilik de değil bakma memphis maçı 3per 9.50 varken barem 230.5 du dedim gelir bu meksika zor dedim meksika bi anda geldi bunlar 9.50 den 5.50 ye 4 sayı attı sonra 4.50 de bi mola aldılar sonra bida aldılar 3dk kaldı 0 sayı 2dk gümAk ne sanssızlıkmıs ulan bide iy dan qelmiş😑😑
Bazen en qüvendiklerin öpermiş misali diyelim 🙄😑😑Şansız bedevilik de değil bakma memphis maçı 3per 9.50 varken barem 230.5 du dedim gelir bu meksika zor dedim meksika bi anda geldi bunlar 9.50 den 5.50 ye 4 sayı attı sonra 4.50 de bi mola aldılar sonra bida aldılar 3dk kaldı 0 sayı 2dk güm