- 90,814
- 100,367
- 113
Adama bak ne oynasa geliyo sinir oldum Lavuga 😁
Bol şanslar gelmis bile
Aha geldi tbrkler iyide basmissin he
Lavuk mu hayırdır kardeş dostumla doğru konuşAdama bak ne oynasa geliyo sinir oldum Lavuga 😁
Bana yazdı dimi 😅Ulan Memo![]()
Ben derim ki buradakilere bir şey atmasın 4-5 adım gitsin cebimiz para görsün maho ne diyorsun@Mamoste Tebrikler dost kazancın daim olsun
Kaybetse sorumlu sensin kabul mü@Mamoste bi tane daha dene X2 milletin şansına 😅😅
Bizim de dostumuz mahocum latife yapıyoruzLavuk mu hayırdır kardeş dostumla doğru konuş
Kabul ama son haKaybetse sorumlu sensin kabul mü![]()
Var mı cepte bi 2000 dost ona göre kabul et gelirse 50 fazla alırsın yatarsa 2000 parçalarız seniKabul ama son ha![]()
Bnce o top girme.tadinda birakmak iyidir.heralde daha uyumadin guzel kazanmisken vur kafayi yat misil misil uyuKaybetse sorumlu sensin kabul mü![]()
Hayırdır kardeş sorumlu olunca cebinden verecek misin bizim payları?Kabul ama son ha![]()
Knka yatarsa,2000 bulana kadar giremem foruma 😅😅😅Var mı cepte bi 2000 dost ona göre kabul et gelirse 50 fazla alırsın yatarsa 2000 parçalarız seni
Bitirmek ya da ara vermek en iyisiKaybetse sorumlu sensin kabul mü![]()
2000 yapip gelirim forumaHayırdır kardeş sorumlu olunca cebinden verecek misin bizim payları?
Bizim pay derken bu kadar eminsin yani alacağına mahoHayırdır kardeş sorumlu olunca cebinden verecek misin bizim payları?